WTFINANCE Podcast

WTFINANCE Podcast: alles over de bedrijven van de toekomst hoor je hier

Naast de verschillende DAY1 Podcasts hebben we ook met ons financiële kanaal een podcast: ‘WTFINANCE Podcast.’ In deze uitgebreide podcast-serie gaan we in gesprek met sporters, artiesten, ondernemers en financiële professionals die allen op hun eigen manier bewust bezig zijn met geld. Wij gaan het gesprek aan met deze mensen en zorgen ervoor dat ook jij hier iets van kunt leren. 

Het ondernemerschap is een brede term die zich niet laat plaatsen in een hokje. De verschillende gasten in deze podcast-serie hebben allemaal op hun eigen manier een innovatief plan of idee. Deze delen ze graag met jullie, want samen sta je sterker.

WTFINANCE Podcast #1: zo haal je miljoenen op voor Nederlandse wijn

Hoe werkt early stage start-up investing nu eigenlijk? Welke innovaties zijn er momenteel op dit gebied? En welke start-ups zijn hot en welke not? Dit en nog veel meer bespreken we tijdens het Angel Café. In de eerste aflevering

WTFINANCE Podcast #2: zo investeer je in topsporters!

5 tot 20% van alle inkomsten van een topsporter krijgen, klinkt dat te goed om waar te zijn of is dat binnenkort dan toch echt de realiteit? We gaan er achter komen in deze aflevering van de WTFinance podcast!

WTFINANCE Podcast #3: de oortjes van de toekomst

In deze derde aflevering van de WTFINANCE Podcast bespreken we de nieuwe start-up van de Nederlandse zanger Xander de Buisonjé. Deze speciale in-ear oortjes voor artiesten. ‘Ik heb zo’n fantastisch geluid in mijn oren. Het zou eigenlijk zo moeten zijn dat de hele wereld kan horen wat ik kan horen!’ Dat is waar het allemaal begon voor de heren. In deze podcast leer je meer over hoe je van een idee naar werkelijkheid gaat binnen 3 jaar tijd en wat daar allemaal bij komt kijken.

WTFINANCE Podcast #4: 26 jaar en al CEO van een groot schoenenbedrijf

Het 200 jaar oude schoenenbedrijf Van Lier wordt geleid door de pas 26-jarige Christina van Spaendock. De dochter van de eigenaar, Geert van Spaendock, wil met haar jonge geest een nieuwe wind door het bedrijf laten waaien. Ze deelt in deze podcast-aflevering haar visie op het bedrijf en hoe zij deze gaat veranderen. Hoe deze junior CEO dit aanpakt, hoor je in de podcast. 

LIEVER KIJKEN?

Op het YouTube-kanaal van WTFINANCE vind je naast deze podcast ook andere podcasts en video’s die jou meenemen in de wereld van het geld. Voor de volledige afspeellijst klik je hier.

Om niets meer te missen van alle DAY1 content abonneer jij je hier op de nieuwsbrief en volg je ons op social media

Meer DAY1 podcast

Let op! In deze afleveringen geven we op geen enkele manier financieel advies. We interviewen en zijn in gesprek met experts om meer over de financiële wereld te weten te komen. Vorm altijd je eigen mening en doe goed gedegen onderzoek!

 

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons