goud bitcoin ondernemen

DAY1 podcast: goud bitcoin ondernemen

Wat kunnen we met ons geld, is ons geld wel veilig en hoe ziet de nieuwe wereld van het geld eruit? In de ‘goud bitcoin ondernemen’ podcast duikt Jay-Jay Boske in de wereld van goud, bitcoin en ondernemen. Naast meer leren over de waarde van het edelmetaal geven we je jou ook gouden lessen over het ondernemerschap en bitcoin. 

In de vijfdelige podcast-serie gaan we samen met financiële experts uit verschillende werelden in gesprek. Deze investeerders, ondernemers en traders vertellen je over valkuilen, maar geven ook handige tips die jou beter kunnen maken met geld!

BGO #1: goud of bitcoin?

In de eerste aflevering gaat Jay-Jay in gesprek met Frank Knopers, Sander Boon en Eric Mecking, de schrijvers van het boek Van Goud tot Bitcoin. Ze praten over het heden, verleden en de toekomst van geld en hoe belangrijk goud en Bitcoin zijn in het geldsysteem!

BGO #2: is bitcoin onvoorspelbaar?

In de tweede aflevering gaat Jay-Jay in gesprek met Michael van de Poppe, fulltime trader en CEO van het crypto-educatie platform ‘Eight’. Ze praten over hoe je om moet gaan met verlies, wanneer jij jouw winst moet nemen en bespreken de vraag hoe onvoorspelbaar Bitcoin is!

BGO #3: ‘had ik nog maar 5% van mijn geld over’

Youtuber, ondernemer en tegenwoordig bierbrouwer Harm is vandaag te gast bij ons in de podcast! Hij vertelt onder andere over hoe hij in een korte tijd veel geld verloor, maar hoe is hij daar mee omgegaan?

BGO #4: Waarom zou je goud kopen?

Is dit de vrouw met het meeste goud van Nederland? Marleen Evertsz is het brein achter GoldRepublic! Je kunt GoldRepublic kennen van onze serie over goud, waar we samen met Madelon echt goud in handen hebben gehad. Volgens de Quote is Marleen een vrouw met ballen! Maar hoe houdt zij al deze ballen in de lucht?

BGO #5: alles over nft’s!

Onder de naam Cryptospaces bouwde hij aan meerdere Crypto- en NFT-projecten! Zo werkte hij mee aan TRON maar maakte hij dit jaar ook zijn eerste stappen in de NFT wereld met NFT’s van pizzadozen, pixel-art aardbeien én zijn meest succesvolle project tot nu toe; 0N1 Force!

Meer over bitcoin, goud en ondernemen?

Naast de ‘bitcoin goud ondernemen’ podcast hebben we nog veel meer luisterplezier die je hieronder kunt checken:

Let op! In deze afleveringen geven we op geen enkele manier financieel advies. We interviewen en zijn in gesprek met experts om meer over de financiële wereld te weten te komen. Vorm altijd je eigen mening en doe goed gedegen onderzoek!

Deel dit artikel
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons