Future of Finance

Future of Finance Zuid-Afrika: dit is wat jij moet weten over geld!

We zijn voor ‘Future of Finance’ afgereisd naar het zonnige Zuid-afrika. We praten hier met ‘s Nederlands invloedrijkste ondernemers en investeerders. Deze mannen en vrouwen praten in de podcast over crypto, NFT’s, edelmetalen en hoe je financieel beter kunt worden met jouw eigen hard verdiende geld. 

Met lopende gebeurtenissen zoals inflatie, de waardedaling van crypto en stijgende prijzen vertellen deze financiële experts hoe je hiermee om kunt gaan. Je hoort de persoonlijke successen, maar ook mislukkingen van deze verschillende ondernemers en investeerders. In de vijfdelige serie geven wij jou samen met deze experts een diepere kijk op de financiële wereld van vandaag.

Future of Finance #1: Bitcoin gaat nooit een betaalmiddel worden?!

In deze eerste aflevering spreken we met Michaël van de Poppe en David van Ineveld over of crypto in de toekomst als betaalmiddel wordt gebruikt én vertellen ze waar de beste kansen liggen om je te wapenen tegen inflatie!

Future of Finance #2: hoe kan je investeren in startups?

Fouten maken met een investering, zelfs Willem Middelkoop is dat overkomen. Samen met Kauan von Novack, directeur van investeringsmaatschappij Startupbootcamp, gaan we dieper in op investeringsfondsen en over Willem Middelkoop zijn grootste verlies. Om deze even te spoileren: ”een half miljard euro.”

Future of Finance #3: hoe bescherm je jouw geld tegen inflatie?

Inflatie, we lopen er allemaal tegen aan, maar gelukkig zijn er manieren om je geld te beschermen. Samen met financieel journalist Arno Wellens en edelmetaal specialist Bart Brands praten we over goud, zilver en de waarde van jouw geld! Hoe bescherm jij jezelf tegen de waardedaling van je geld?

Future of Finance #4: Hoe word je financieel onafhankelijk?

Financieel onafhankelijk, hoe fijn zou dat zou dat zijn? We hebben het over hoe jij een stapje voor hebt op je omgeving door je te storten in de financiële wereld. Willem Middelkoop en David van Ineveld geven jou de beste informatie over deze onderwerpen!

Future of Finance #5: Crypto vs NFT, wat zijn de gevaren?

Copycats en scammers hebben miljoenen omzet in een paar dagen. Toch doen deze scammers iets goed! Vandaag nemen Michael van de Poppe en Robbert van Rosh Studio’s jou mee in de wereld van NFT’s.

Let op! In deze afleveringen geven we op geen enkele manier financieel advies. We interviewen en zijn in gesprek met experts om meer over de financiële wereld te weten te komen. Vorm altijd je eigen mening en doe goed gedegen onderzoek!

Deze podcast is powered by: DAY1, GoldRepublic en NXchange.

Andere podcasts

Naast the Future of Finance podcast hebben we nog veel meer luisterplezier die je hieronder kunt checken:

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons