Over DAY1

Crossmediale producties

Waarschijnlijk zit je net als ons vaker op een of meerdere website(s) waar je graag leest over jouw favoriete onderwerpen. Wij willen met de nieuwe DAY1 website ervoor zorgen dat we één centrale plek creëren om al deze interesse te bundelen. ”Wat deze website sterk maakt is de combinatie. Er is niet één platform waar je eerst leest over de nieuwste Lamborghini, je daarna terechtkomt op een artikel waar je ziet dat Conor McGregor weer gaat vechten en hierna kunt bekijken of de Bitcoin gedaald of gestegen is.

Dit is DAY1

Als lezer ken je ons misschien al van YouTube of social media en weet je wat we maken. Waar we voor staan willen op deze website nog beter laten zien. ”DAY1 staat voor nieuwsgierigheid, DAY1 staat voor elke dag een nieuwe dag om er iets moois van te maken, DAY1 staat voor leren en DAY1 staat voor mooie verhalen vertellen.” Naast de ambitie om het grootste mannenplatform van Nederland te worden hebben we met DAY1 nog een ambitie: ”we willen alle Nederlandse mannen voorzien van toffe content die ze wat leert of inspireert.”

Geschiedenis

DAY1 In 2016 is het Nederlandse media- en productiebedrijf DAY1 opgericht door Jay-Jay Boske. Inmiddels is DAY1 het grootste mannelijke lifestyle brand van Nederland en genereert maandelijks miljoenen clicks en views via onze social- en media kanalen. De standaard bij DAY1 ligt hoog, alleen unieke online en offline content wordt uitgerold. Denk aan de populaire formats: Selfmade, OfficeTour, De Auto Van en The Gentlemen’s Club. Dit maakt DAY1 uniek; eigen content en gericht op dé perfecte doelgroep, die bovenal niet ten koste gaat van de kwaliteit. Inmiddels heeft DAY1 hier zo veel ervaring in dat wij deze kennis en expertise ook inzetten voor andere kanalen en merken. Bij DAY1 vinden wij het belangrijk om mooie en inspirerende verhalen te vertellen, een goed verhaal wint altijd!

Visie

Elke dag is een nieuwe kans om beter te worden dan dat je gister was, om meer uit het leven te halen en de mensen om je heen te inspireren. DAY1 staat voor de kans die zich iedere dag voordoet om alles uit jouw dag te halen. Hard werken, nooit opgeven en genieten van jouw succes. Vandaag is de dag om te laten zien dat niets onmogelijk is!

DAY1
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons