Voorbij je Grenzen; Donny Roelvink en Jay-Jay Boske poserend naast elkaar voor de podcast van DAY1: Voorbij je Grenzen
Foto: DAY1

Dit zijn de 5 best bekeken Voorbij je Grenzen afleveringen tot nu toe!

De afgelopen maanden hebben wij 10 afleveringen van ‘Voorbij je Grenzen’ geüpload waarin we met bekende gezichten de diepte induiken. Wat betekent het om over grenzen heen te gaan en wat heb je hiervoor nodig? Op deze en nog vele andere vragen krijg je antwoord in onze nieuwe podcast. 

Jullie hebben de afgelopen maanden massaal geluisterd naar onze podcast en hieronder zetten we de vijf best beluisterde afleveringen neer. Of je nu op de fiets zit, de trein pakt of in de auto zit; deze podcast is geschikt voor ieder moment en samen met onze gasten leren we hoe je uit een diep dal kruipt en wat de belangrijkste dingen in het leven zijn!

Mocht je de afleveringen niet op YouTube willen bekijken, maar luisteren op Spotify klik je hier

Voorbij je Grenzen: Erik Wegewijs

In de tweede aflevering van de DAY1 Podcast Voorbij je Grenzen gaat het vooral over veerkracht. Erik Wegewijs zit al ruim 25 jaar bij de Korps Commandotroepen en je kunt hem kennen van het tv-programma Special Forces Vips. Niet alleen daar deelt hij zijn persoonlijke verhalen om anderen verder te helpen. Want door waardevolle inzichten en levenslessen is de commando tegenwoordig ook steeds vaker te vinden op lezingen en deelt hij ook hier hoe je over jouw grenzen heen gaat. Erik vertrouwt op zijn innerlijke kompas voor levenskeuzes, wat hem in 2021, ondanks de pandemie, ertoe bracht de Defensie te verlaten en ondernemer te worden. Hij gelooft sterk in het voorleven van moed en zelfsturing als inspiratie voor anderen.

Voorbij je Grenzen: Mike Passenier

De Amsterdammer Mike Passenier werd geboren op 9 april 1969. Hij groeit op in Betondorp en ontwikkelt op jonge leeftijd al een grote passie voor de vechtsport. Wanneer hij op 15-jarige leeftijd een gala bijwoont is Mike verkocht aan het kickboksen. Passenier begint zijn carrière in de vechtsportwereld door samen te werken met wereldkampioen kickboksen Gilbert Ballantine. In 2002 start hij met het geven van kickbokslessen en een jaar later opent hij – het nu wereldberoemde – Mike’s Gym. De sportschool maakt al snel naam in de kickbokswereld, mede dankzij de training van Joerie Mes, een top combinatiespecialist in het kickboksen. Mike’s Gym staat bekend om zijn focus op knockouts en het trainen van wereldkampioenen zoals Melvin Manhoef, Badr Hari, Murthel Groenhart en Gokhan Saki.

Mocht je de afleveringen niet op YouTube willen bekijken, maar luisteren op Spotify klik je hier

Voorbij je Grenzen x Special Forces VIPS: Bas Kremer & Mark Schaaf

In onze eerste aflevering van de specials van Voorbij je Grenzen duiken we in het nieuwe seizoen van Special Forces VIPS. We spreken met twee opmerkelijke gasten: Mark Schaaf en Bas Kremer. Mark Schaaf is bekend van zijn presentatiewerk bij Glory. Hij heeft het intensieve commando-trainingsprogramma in het tweede seizoen met succes doorlopen. Bas Kremer was eerder actief als Special Forces Operator. Nu is hij teamlid bij Special Forces VIPS. Hij deelt zijn unieke ervaringen en inzichten.

Voorbij je Grenzen x Special Forces VIPS: Nikki Koppedraaijer

In deze aflevering bespreken we met Nikki zijn tijd bij de defensie. Heftige momenten die hij heeft meegemaakt, maar ook de nasleep daarvan. Nikki vertelt onder andere hoe hij naar de deelnemers van dit seizoen kijkt en of hij medelijden met ze heeft. Daarnaast wordt er ook besproken hoe goed de Nederlandse Special Forces eigenlijk zijn, in vergelijking met de rest van de wereld.

Voorbij je Grenzen x Special Forces VIPS: Demi de Boer

Dat Special Forces meer is dan een televisieprogramma horen we ook van Demi. De 27-jarige vertelt over irrationele angsten, verdriet, adrenaline en frustratie. Net als de andere BN’ers wordt zij ook tot het uiterste gedreven en gepusht om over grenzen te gaan. Naast de ervaringen uit het programma bespreken we in de nieuwe podcast-aflevering ook hoe dit haar dagelijkse leven heeft beïnvloed. We krijgen Demi te zien van een andere kant die we nog niet eerder zagen.

Geen enkele aflevering van Voorbij je Grenzen meer missen doe je door te abonneren op onze nieuwsbrief en ons te volgen op ThreadsFacebook en Instagram

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons