papcast

DAY1 Podcast: De Papcast luister jij hier!

De vaders Jasper Rombout, Bizzey en dad to be Jay-Jay Boske bespreken in deze nieuwe podcast handige tips en tricks (waar je serieus wat aan hebt) en nemen je mee in hun persoonlijke ervaringen. Na het luisteren van ‘De Papcast’ weet jij meer over de zwangerschap, het vaderschap en omgaan met kinderen vanuit het mannenhart.

Vader zijn, betekent niet persé dat je papa bent. Deze nieuwe levensfase van vaders gaat gepaard met een flinke lach en een traan. Vanaf vandaag uploaden wij wekelijks een nieuwe Papcast aflevering waarin we verschillende bekende vaders en moeders spreken over het ouderschap, want zonder vrouw geen pap!

Papcast #1: ‘onze vaders wisten ook van niks’

In de eerste aflevering hoor je alles over de geboorte van de Papcast en hoor je hoe Jasper en Bizzey hun eerste maanden als vader zelf ervaren hebben. Aankomend vader Jay-Jay spreekt zijn verwachtingen uit over het vaderschap, maar laat zich ook van een kwetsbare kant zien. Want hoe combineer je met zo’n druk leven het vaderschap en kun je überhaupt voorbereid worden op papa worden?

Papcast #2: hoe bespreek je vader worden met je partner?

In de tweede aflevering schuift Nienke Plas aan bij de podcast. De moeder van drie vertelt over haar eigen ervaringen met het ouderschap, maar geeft ook het advies: ‘laat het op je afkomen.’ Naast adviezen over het ouderschap wordt er in aflevering #2 ook gepraat over de relatie tot elkaar, want hoe zorg je ervoor dat het leven spannend blijft en je ook nog tijd voor elkaar hebt? Je checkt het in de tweede aflevering.

Papcast #3: alles over de eerste weken zwangerschap

Een nieuwe week betekent een nieuwe Papcast en in deze nieuwe aflevering gaat het over de eerste weken zwangerschap van de mannen hun partners. Hoe groot het podium is waar je ook op kan staan, het vaderschap is ‘het volgende level in het leven.’ Er komen bij het vader worden verschillende aspecten kijken en hoe Bizzey, Jasper en Jay-Jay hiermee omgaan check je in de nieuwe aflevering.

Papcast #4: de eerste week vaderschap van jay-jay

Jay-Jay is papa geworden en vanaf nu is de wereld 180 graden anders. Simpele dingen worden ineens meer betekenisvol en over alles ga je nadenken, want een ding is het belangrijkst en dat is een goede vader zijn. In de aanloop naar de zwangerschap toe heb je ook een hoop te leren, René Watzema is aan het einde van zijn zwangerschap en weet ab-so-luut niet wat eraan komt. Samen met Jay-Jay en Bizzey worden de eerste weken na de zwangerschap en de bevalling besproken.

Papcast #5: streng zijn of verwennen?

René Froger is te gast in onze laatste aflevering van het eerste seizoen. Samen met René bespreken we hoe het is om niet alleen vader, maar ook opa te zijn en leggen we 10 duivelse dillema’s voor. Als vader ga je een hoop dingen tegenkomen en de vader van vier heeft alle fases van het vaderschap zonder al té veel kleerscheuren doorgelopen. De tips van René en het antwoord of je jouw kinderen moet verwennen of strenger moet zijn hoor je in deze laatste aflevering.

Vergeet niet om ons Spotify-kanaal te volgen en via social media op de hoogte te blijven van het laatste Papcast nieuws! 

Samenwerking

Wij willen onze hoofdsponsor CYBEX bedanken. CYBEX biedt autostoeltjes, draagzakken, kindermeubilair en kinderwagens die niet alleen veilig zijn, maar zich perfect aanpassen aan de stedelijke levensstijl. Benieuwd naar de spullen van CYBEX? Ga dan naar ⁠de website⁠ óf ga langs in de winkel op de P.C. Hooftstraat in Amsterdam.

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons