Future of Finance
Foto: archief DAY1

Future of Finance Dubai: een kijk op de financiële wereld van morgen

Naast dat een hoop mooie dingen gedaan hebben tijdens onze reis naar Dubai is er ook keihard gewerkt. We hebben gesprekken gevoerd met de invloedrijkste ondernemers van ons land en bespreken in de Future of Finance Podcast de financiële wereld van morgen. In de vijf podcasts die wij maakten hebben we het over crypto, NFT’s en investeren. 

In 2022 reisde we met WTFINANCE naar Dubai om te praten over de toekomst van het geld. We spreken onder andere met beddentycoon Joep Verbunt, crypto handelaar Quinten Francois en start-up begeleider Kauan Von Novack. In de podcast hoor je de persoonlijke successen, maar ook mislukkingen van deze financiële experts. Hieronder zetten we even alle afleveringen voor jullie op een rij.

Future of Finance #1: Is er nog toekomst voor crypto?

In deze eerste aflevering bespreken we samen met Quinten Francois, Robbin Snijders en Michaël van De Poppe de in’s en out’s van de cryptowereld. We hebben het in de podcast over het rendement van crypto, maar ook of de digitale munten wel hun waarde zullen behouden in de toekomst. De volledige aflevering luister je in de player hieronder.

Future of Finance #2: Is financiële onafhankelijkheid nog mogelijk?

In deze tweede aflevering bespreken we samen met Joep Verbunt, Robbert Den Boer en Willem Middelkoop over de haalbaarheid van financiële onafhankelijkheid. Deze experts hebben met hun bedrijven en investeringen de afgelopen jaren een aardig vermogen opgebouwd. In deze podcast delen ze hun verhaal en vertellen ze aan jou hun visie op financiële onafhankelijkheid en hoe je dit voor elkaar krijgt. Joep vertelt over dit laatste: “Er wordt nog te vaak altijd maar naar investeerders gegaan, maar als je een beetje spaart en het handig inricht, kun je het zelf doen.” De volledige aflevering luister je in de player hieronder.

Future of Finance #3: Zo investeer je voor de toekomst!

In deze derde aflevering bespreken we samen met Ruud Hendriks, Richard Bros en David van Ineveld hoe je jouw kapitaal veiligstelt. In de podcast wordt besproken welke zaken je moet vermijden wanneer je wil investeren, wat je aan voorbereiding nodig hebt en hoe je op een slimme manier investeert. Naast financiële investeringen hebben de experts het ook over het investeren in jezelf. De volledige aflevering luister je in de player hieronder.

Future of Finance #4: Hoe bescherm jij jouw geld?

In deze vierde aflevering bespreken we samen met David van Ineveld, Arno Wellens en Jeroen Wellens hoe jij slim om gaat met jouw zuurverdiende centen. In de aflevering bespreken de mannen onder andere hoe je de stijgende inflatie het hoofd biedt, maar ook wat je kunt doen aan jouw schulden. De volledige aflevering luister je in de player hieronder.

Future of Finance #5: Zo investeer je in start-ups!

In deze vijfde en tevens laatste aflevering bespreken we samen met Marleen Evertsz, Kauan Von Novack en Richard Bros hoe je investeert in een start-up en wanneer je dit zou kunnen doen. Naast de tips nemen ze ook de voor- en nadelen van een start-up aan de hand van recente gebeurtenissen zoals de problemen bij fietsenfabrikant VanMoof. De volledige aflevering luister je in de player hieronder.

Liever kijken?

Op het YouTube-kanaal van WTFINANCE vind je naast deze podcast ook andere podcasts en video’s die jou meenemen in de wereld van het geld. Voor de volledige afspeellijst klik je hier.

Meer DAY1 Podcast?

Om niets meer te missen van alle DAY1 content abonneer jij je hier op de nieuwsbrief en volg je ons op social media

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons