Mercedes-AMG Domeinen; Mercedes-AMG SL63 in de loods van de Domeinen
Foto: Domeinen

Deze volbloed Mercedes-AMG scoor je nu voor een spotprijs bij de domeinen

Sommige mensen hebben liever een ster in hun voorruit dan een op de motorkap. Voor die laatste groep staat er nu een bloedsnelle Mercedes-AMG SL63 te koop bij de Nederlandse overheid. Over de auto is niet veel bekend, maar één ding is zeker: deze Mercedes heeft een roerig verleden. Enfin, mocht je niet bang zijn voor de hoge onderhoudskosten, verborgen gebreken of het tankstation is dit de wagen die je zoekt. 

Bij de Nederlands overheid zijn er twee manieren om een auto te kopen; bij de ene biedt je mee op de wagen die te veil wordt gezet en bij de andere koop je de wagen voor een fractie van de prijs. Deze ‘domeinen Mercedes-AMG’ scoor je nu voor minder geld dan dat ze op Marktplaats aangeboden worden.

Volbloed performance car

Toen de wagen in 2012 van de band rolde, zat er in het kloppende hart van deze Duitse volbloed 537 pk en 800 Newtonmeter koppel. Met slechts 94.425 km op de teller zal hier nog veel van over zijn en heb jij een performance car om je vingers bij af te likken. De auto is bomvol uitgerust en voor een flanneerrondje op de P.C. Hooftstraat is deze wagen zeker te porren. Daarentegen is iets wat te mooi om waar te zijn, vaak ook – u raad het al – te mooi om waar te zijn. Als we de carrosserie inspecteren zien we verschillende schoonheidsplekjes. Zo is de voorbumper geschaafd en hebben de velgen wel eens de stoep gekust.

Domeinen Mercedes-AMG 

Dit alles mag de pret niet drukken, want voor slechts € 43.704 ben jij de nieuwe trotse eigenaar van deze tjokvolle Aufrecht, Melcher, and Großaspach, ofwel AMG. Naast een goedogend exterieur, mag het interieur er ook zijn. De auto is van de band gerold met een rood leder interieur, alcantara afwerking en carbon inlegdelen. Mocht je dus op zoek zijn naar een Mercedes-AMG SL63 met markant verleden is dit de auto die je zoekt. Vergeet niet dat je garantie hebt tot aan de poort en hem meekrijgt met een lege tank. Pinnen of contant?

Specs Domeinen Mercedes-AMG

  • Vermogen: 537 pk en 800 Newtonmeter koppel
  • 0-100 km/u tijd: 4,2 seconden
  • Gewicht: 1685 kg
  • Topsnelheid: 250 km/u
  • Nieuwprijs: € 205.514

Carspots: domeinen Mercedes-AMG

Meer bijzondere auto’s bij de domeinen checken?

Foto’s: Domeinen Roerende Zaken

Meer van dit soort overheid beukers of andere autonieuwtjes? Volg ons ook op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons