Is de Tesla Model 3 Highland de koning binnen de elektrische auto’s?

Tesla is een van de pioniers binnen de elektrische automarkt en blijft ook anno 2023 niet stilzitten. Met hun vernieuwde Tesla Model 3, genaamd Tesla Model 3 Highland, proberen ze de concurrentie het nakijken te geven. Dion van snelladen.nl had de eer om als een van de eerste in Nederland deze gefacelifte variant te testen en legt je in de video alles uit wat je moet weten over de EV. 

Het nieuwe vlaggenschip van Tesla is de Model 3 Highland. De wagen is flink aangepakt door het Amerikaanse concern en de technici hebben het niet gelaten bij een flauw faceliftje. Niet alleen het exterieur en interieur zijn vernieuwd, ook de kinderziektes uit de vorige varianten zijn verholpen. Het resultaat is een elektrische sedan met state of the art technologie waar op het moment weinig elektrische collega’s aan kunnen tippen.

Interieur

Tesla heeft bij het produceren van deze facelift kosten noch moeite bespaard om echt wat nieuws neer te zetten. In het nieuwe model zit nu een multifunctioneel scherm voor de passagiers die achterin zitten. Zo kunnen deze onderweg genieten van entertainment zoals YouTube en Prime Video. Je hoeft jezelf tijdens het kijken van bijvoorbeeld de nieuwe docu van Giel de Winter ook niet te storen aan de omgevingsgeluiden. Tesla heeft er namelijk voor gekozen om akoestisch glas en een verbeterd audio-systeem, met 17 speakers, te plaatsen. Naast hele nieuwe dingen zit er in de Model 3 Highland ook ambient lighting, een vernieuwd stuurwiel, geventileerde voorstoelen en USB-C oplaadpoorten. Binnen mag je verder de Tesla Model 3 verwachten zoals je hem kent. De auto is simplistisch en strak afgewerkt.

Exterieur

Na terug te zijn gekomen van de tekentafel hebben de mannen en vrouwen bij Tesla ervoor gekozen om deze Tesla Model 3 Highland een flinke upgrade te geven. Waar de vorige generatie Model 3 al strak was afgewerkt, hebben ze deze filosofie bij de Highland doorgezet en verbeterd. Zo zijn er nieuwe koplampen geplaatst, is de styling van de velgen aangepast, zijn de achterlichten onder handen genomen en hebben ze de carrosserie nog strakker getrokken. Naast de grote veranderingen aan het exterieur kun je nu ook voor twee nieuwe kleuren kiezen, namelijk Stealth Grey of Ultra Red.

Tesla Model 3 Highland

Review snelladen.nl: Tesla Model 3 Highland

Voor de verschillende uitvoeringen en performance van de nieuwe Tesla Model 3 Highland check je de video hieronder. Vergeet ook niet gelijk te abonneren om op de hoogte te blijven van het laatste EV-nieuws.

Als je dit een vet artikel vond, volg ons dan ook even op social media en stuur het artikel door via de bovenstaande buttons. Vergeet ook niet om snelladen te volgen op Instagram en een kijkje te nemen op de website

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons