The Gentlemen’s Club #4: koken als een echte gent met Herman den Blijker

Een echte gentleman weet niet alleen hoe hij moet eten, maar ook hoe hij dit zelf klaar maakt. In de vierde en tevens laatste aflevering van The Gentlemen’s Club gaan Qucee en Jay-Jay op bezoek bij een van de beste koks in Nederland: Herman den Blijker. Ze leren hier niet alleen hoe ze het eten moeten klaarmaken, maar ook hoe je het op de juiste manier uitserveert aan gasten. 

Als je kijkt naar Qucee en Jay-Jay kun je niet stellen dat de mannen het voorbeeld zijn van een echte gentlemen. Om de manieren en gewoontes van een echte heer te leren dompelen de mannen zich onder in de wereld van een echte gentlemen. Van vervoer tot eetgewoontes tot het aantrekken van de juiste kleding. Qucee en Jay-Jay komen elke week een stapje dichterbij tot het zijn van een echte gent.

Koken met Herman den Blijker

Niet lullen, maar poetsen en sterker door strijd is het mojo van ‘s Nederlands bekendste kok. Met deze mentaliteit tovert de chef al jaren lachende gezichten in zijn restaurant en weet hij als geen ander hoe het is om een lekker bord met eten op tafel te plaatsen. De aanpak van Herman is dan ook rechtdoorzee en als de mannen dit niet lukt gaat het volgens hem nooit wat worden met de kookkunsten van deze heren in opleiding. In de video krijgen de mannen een simpele challenge voorgeschoteld waarin ze allebei twee gerechten moeten klaarmaken. Het eerste gerecht is zalm uit de oven afgetopt met kaviaar en bladgoud. En het tweede gerecht is een simpele pasta waar een gemiddeld studentenhuis een week van kan eten. Qucee en Jay-Jay zijn echter niet echte keukenprinsen en bij het zien van een fornuis staat het zweet al op hun voorhoofden.

 

Wil jij dit recept nu ook maken? Check dan de volledige video en de beschrijving op het YouTube-kanaal van DAY1!

VIDEO: TGC #4

Naast The Gentlemen’s Club vind je op het YouTube-kanaal van DAY1 nog veel meer series. Neem snel een kijkje en vergeet jezelf niet te abonneren en het belletje aan te zetten! 

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons