The Gentlemen’s Club #2: Qucee & Jay-Jay checken de meest luxueuze gentlemen items

Een echte gentlemen gaat niet naar de plaatselijke juwelier voor zijn horloge, koopt zijn vis niet bij een marktkraam en drinkt geen bakjes koffie bij de Starbucks. In de tweede aflevering van The Gentlemen’s Club testen Qucee en Jay-Jay de luxueuste items die bij een echte gentlemen passen. Al weten we niet zeker of deze astronomische uitgaven je een echte gent maken. 

Als je kijkt naar Qucee en Jay-Jay kun je niet stellen dat de mannen het voorbeeld zijn van een echte gentlemen. Om de manieren en gewoontes van een echte heer te leren dompelen de mannen zich onder in de wereld van een echte gentlemen. Van vervoer tot eetgewoontes tot het aantrekken van de juiste kleding. Qucee en Jay-Jay komen elke week een stapje dichterbij tot het zijn van een echte gentlemen.

Horloges en diamanten

Een echte gent weet hoe hij zichzelf en zijn dame moet verzorgen. Qucee en Jay-Jay brengen een bezoekje aan ‘s Nederlands bekendste juwelier. Dit is de plek waar je als gentlemen jouw juwelen haalt. Ex-profvoetballer en tegenwoordig horloge- en diamantexpert Calvin Jong-A-Pin legt de mannen de hoed en de rand uit van horloges en diamanten. Er wordt besproken welk horloge past bij de echte gent, de waarde van uurwerken en ook hoe je een horloge hoort te dragen. En natuurlijk wordt er besproken wat diamanten bijzonder maakt.

Exclusief bakkie

Vergeet je zwarte bakkie pleur die je ‘s ochtends bij de Shell pakt, want de koffie die Qu en Jay gaan drinken is heel speciaal. Niet in de laatste plaats, omdat de koffiemachine duurder is dan de gemiddelde auto. Barista Lex prepareert voor de mannen een koffie die speciaal is gemaakt voor de gentlemen. Samen met Lex testen ze de beste koffies ter wereld en nemen ze je mee in een wereld waarvan wij van tevoren ook nog niet wisten dat deze bestond.

The Gentlemens Club DAY1

Champagne en kaviaar

Op de tweede locatie gaan de echte gents kaviaar proeven en leren ze ook hoe je het hoort te eten. De zeldzame kuit van een steur wordt ook wel het zwarte goud genoemd en Jeroen van House of Caviar legt de mannen uit wat kaviaar zo duur maakt. Het is duur en vreemd goedje, maar is het ook lekker? Dat check je in de nieuwe video die je hieronder kunt checken!

The Gentlemens Club DAY1

Video: TGC #2

Naast The Gentlemen’s Club vind je op het YouTube-kanaal van DAY1 nog veel meer series. Neem snel een kijkje en vergeet jezelf niet te abonneren en het belletje aan te zetten! 

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons