Jay-Jay Boske
Foto: DAY1

Jay-Jay Boske: ‘We hebben de ambitie om hét grootste platform voor de man te worden’

Onze grote baas, Jay-Jay Boske, begon 9 jaar geleden met het maken van YouTube video’s. Vooruit in de tijd zit ons platform op meer dan 100 miljoen weergaven op YouTube en gezamenlijk bijna op 1 miljoen volgers die ons zowel off- als online weten te vinden. De vernieuwde DAY1 website markeert een nieuwe mijlpaal en niemand beter dan Jay-Jay kan vertellen waarom we deze stap hebben genomen. 

We willen onszelf bij DAY1 constant blijven vernieuwen en naast het organiseren van events, een groot YouTube-platform runnen, onze vrienden entertainen met vette content op social media en campagnes uitzetten voor onze andere merken is het nu tijd voor de volgende stap. Jay-Jay Boske:  “We hebben de ambitie om het grootste platform voor de man te worden. Als we dat niet al zijn. Ik merk dat ik veel artikelen lees en video’s duren meestal lang. We willen nu graag geschreven en directe content publiceren waarvan we denken dat deze er nog niet is in Nederland.”

Overal en altijd DAY1

Waarschijnlijk zit je net als ons vaker op een of meerdere website(s) waar je graag leest over jouw favoriete onderwerpen. Wij willen met de nieuwe DAY1 website ervoor zorgen dat we één centrale plek creëren om al deze interesse te bundelen. ”Wat deze website sterk maakt is de combinatie. Er is niet één platform waar je eerst leest over de nieuwste Lamborghini, je daarna terechtkomt op een artikel waar je ziet dat Conor McGregor weer gaat vechten en hierna kunt bekijken of de Bitcoin gedaald of gestegen is. Ik lees zelf ook graag en als ik aan het surfen ben pluis ik eerst Voetbalzone volledig uit, ga ik hierna naar Rugbypass en eindig ik bij Crypto Insiders”, zegt Jay-Jay.

Jay-Jay Boske

Het eindeloze websurfen van A naar B is onze ogen dan ook voor fossielen en met onze website creëren we een speciale plek voor mannen die net als wij graag op de hoogte blijven van sportnieuws, leren over ondernemerschap, dikke wagens checken en de nice-to-know lifestyle artikelen lezen. Wij gaan nog een stapje verder, want naast het brengen van het laatste nieuws doen we ook exclusieve interviews en reportages. Dit doen we niet meer alleen op de woensdag of vrijdag, maar elke dag van de week.

Dit is DAY1

Als lezer ken je ons misschien al van YouTube of social media en weet je wat we maken. Waar we voor staan willen op deze website nog beter laten zien. ”DAY1 staat voor nieuwsgierigheid, DAY1 staat voor elke dag een nieuwe dag om er iets moois van te maken, DAY1 staat voor leren en DAY1 staat voor mooie verhalen vertellen.” Naast de ambitie om het grootste mannenplatform van Nederland te worden hebben we met DAY1 nog een ambitie: ”we willen alle Nederlandse mannen voorzien van toffe content die ze wat leert of inspireert.”

Favoriete DAY1 moment Jay-Jay Boske

Na 583 YouTube video’s te hebben gemaakt zijn er té veel favoriete momenten om uit te kiezen, maar als Jay-Jay er een paar op moet noemen zijn het toch wel diegene die met sport en ondernemerschap te maken hebben. ”Alle kijkjes achter de schermen bij topsporters hun leven en waar ik mee heb mogen trainen zijn heel uniek. Ik denk dat het succes dat La Fuente en ik hebben geboekt met DAY1 World of Cars onbeschrijfelijk is. Wat me misschien het meest heeft verrast is dat onze volgers ons ook tof vinden als het gaat om finance en ondernemen. Het is heel leuk om een Ferrari te laten zien, maar nog leuker om te bekijken of het voor jou mogelijk is om er ooit een te rijden van jouw zuurverdiende geld.”

Die 583 video’s maken zich niet vanzelf en samen met het team is belangrijk om creativiteit vast te houden om elke dag maximaal te kunnen vlammen. ”Ikzelf heb een overvloed aan creativiteit, maar energie vasthouden is soms moeilijk. DAY1 is van een passie naar een serieus bedrijf is gegroeid. Het is daarom belangrijk dat je goede routines voor jezelf hebt en soms nee zegt. Routine en plezier blijven houden is het allerbelangrijkste. Als je die twee verliest is het einde verhaal.”

DAY1 is er voor jullie

Bij DAY1 willen we alles uit het leven halen en in het land van de onbegrensde mogelijkheden zullen ze ons beschrijven als larger than life. Dit vergt energie, creativiteit, maar bovenal een hoop doorzettingsvermogen. Dit willen we ook graag aan jou als lezer meegeven. Jay-Jay vertelt hier over: ”Zorg dat je voorruit blijft kijken en jezelf op ieder moment kunt aanpassen. Mijn voorbeeld hierbij is de media en topsport. In een dynamische wereld als de media en topsport is de waan van de dag waar je op leeft. Elke maand, week en dag is weer anders. Je moet altijd ready zijn om het beste uit jouw dag te halen. Hierbij moet je ook de beste content vinden en de beste verhalen. Het allerbelangrijkste is om iets te ondernemen waar je elke ochtend wakker voor wil worden.”

DAY1 & vaderschap

Naast de uitbreiding van DAY1 als platform, breidde Jay-Jay zijn gezin dit jaar ook uit. Zoals in onze podcast over vaderschap, De Papcast, moest er nu ook gezorgd worden voor een ander kind. Dit gaat niet zonder slag of stoot: ”Ik dacht dat ik die puzzel makkelijk kon maken, maar die blijkt iets ingewikkelder dan ik dacht. Het gaat nu vooral nu om focussen op structuur en geluk. Er zullen door minder tijd ook dingen afvallen. Dat is niet erg, want deze hadden dan ook niet zoveel belang in mijn leven. Het is een periode geweest die me ook heel erg heeft laten nadenken.”

De DAY1’s van Jay-Jay Boske

Welke gadget mag er niet ontbreken in jouw leven? 

”Een robotstofzuiger”

Wat is jouw favoriete auto aller tijden? 
” Een Ferrari Testarossa”

Welke sport staat bovenaan jouw lijstje om nog eens te proberen? 
”De hardcore versie van padel, pickleball

Welk sneaker draag je het liefst?
”De Nike Vomero 5”

Ideale roadtrip: wat is de bestemming & welke auto?
”Door de Italiaanse bergpassen met een Ferrari 812 of de Testarossa”

Als je dit een vet interview vind, volg ons dan ook even op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons