The Gentlemen’s Club #1: dit is het vervoer van een echte gentlemen!

Een echte gentlemen reist niet meer met de bus of burgerrups, maar regelt zijn eigen vervoer. In de eerste aflevering van The Gentlemen’s Club laten Jay-Jay en Qucee zien hoe dit vervoer eruitziet. Naast het überluxe vervoer wordt er ook gechild bij een geheime club voor de echte heren. 

Als je kijkt naar Qucee en Jay-Jay kun je niet stellen dat de mannen het voorbeeld zijn van een echte gentlemen. Om de manieren en gewoontes van een echte heer te leren dompelen de mannen zich onder in de wereld van een echte gentlemen. Van vervoer tot eetgewoontes tot het aantrekken van de juiste kleding. Qucee en Jay-Jay komen elke week een stapje dichterbij tot het zijn van een echte gentlemen.

Luxe vervoer

Om te ervaren hoe het is om als echte gentlemen van A naar B te komen wordt de hulp ingeschakeld van het luxe vervoersbedrijf The Taylor Group. Deze mannen specialiseren zich in het high-end vervoer wereldwijd en missen geen enkel detail voor hun klanten. Jay en Qu mogen ervaren hoe het is om als echte gentlemen vervoerd te worden. De mannen worden opgehaald in een luxe Mercedes S-Klasse en naar het kantoor van het luxe vervoersbedrijf gebracht. Hier krijgen de mannen een kleine tour en worden ze op de hoogte gesteld van al het moois dat het bedrijf te bieden heeft. Of je nu in de lucht, op de weg of over het water vervoerd wil worden, deze mannen regelen het. Hier hangt echter wel een stevig prijskaartje aan, want vanaf een kleine € 10.000 gaan ze je pas vervoeren.

Restaurant de gouden bogen

Na een kleine paniekaanval van Qucee die met geen mogelijkheid in de helikopter stapt gaan de mannen even wat eten. In een rijk aangeklede Mercedes-Benz V-Klasse wordt er onderweg op de Playstation gespeeld en een korte pitstop gemaakt bij restaurant de gouden bogen. Hier wordt gegeten als een echte gentlemen en na het bijtanken van hunzelf en de wagen is het tijd voor wat ontspanning. Het leven van een echte gentlemen gaat je dan ook niet in de koude kleren zitten.

The Gentlemens Club
Foto: DAY1

The Gentlemen’s Club

Amsterdam is de eindlocatie voor een momentje van welverdiende rust en dat moet ook. Een echte gentlemen kan keihard werken, maar ook keihard ontspannen. In de exclusieve en private members only club Domín wordt hier dan ook werk van gemaakt. Zowel Jay als Qu worden hier flink in de watten gelegd en kunnen dadelijk in alle rust vertrekken naar het hoogtepunt van de aflevering.

Vliegangst

Kort samengevat leeft een gentlemen precies hoe hij wil en als een luxe V- of S-Klasse niet voldoende is pak je het gewoon grootser aan. Voor het laatste deel van de aflevering zoeken de mannen het hogerop. Gentlemen Qucee is hier niet volledige gecharmeerd van, want helikopters zijn op zijn zachtst gezegd niet volledig zijn ding. Of Qucee instapt en het zonder een trauma overleefd check je in de volledige aflevering hieronder.

The Gentlemens Club
Foto: DAY1

Video: TGC #1

Naast The Gentlemen’s Club vind je op het YouTube-kanaal van DAY1 nog veel meer series. Neem snel een kijkje en vergeet jezelf niet te abonneren en het belletje aan te zetten! 

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons