One Unexpected Day #4: Binnen 24 UUR een HIT scoren met GIO en Russo

In de laatste aflevering van One Unexpected Day nemen we Jimmy Cornielje, also known as ‘JC’, mee om in één dag een hit te scoren. Als je ons een carte blanche geeft om jouw droomdag in te vullen krijg je hem, maar dan net even anders. We trekken de ondernemer ver uit zijn comfortzone en hebben aan het einde een speciale verrassing voor rapper JC. 

“Dit is de gekste dag van mijn leven, dit is een dag om nooit te vergeten”, dat is in het kort de dag van Jimmy. De uitdaging van Jimmy is simpel, maar gedurfd. Onze a-muzikale vriend moet binnen 24 uur een virale hit scoren en krijgt hier de hulp bij van Nederlands bekendste vlogger Gio en hitjeskanon Russo.

Vergeet de comfortzone

Jimmy is ondernemer en wij vinden dat een goede ondernemer over bergen heen moet kunnen stappen. In de video verlaat Jimmy zijn comfortzone en hoewel het nogal ludiek lijkt, is de boodschap duidelijk. Het leven begint buiten jouw eigen comfortzone. We trekken Jimmy uit de dagelijkse routine en maken en verrassen hem met de activiteiten die hij normaal gesproken nooit zou doen.

One Unexcpected Day studiosessie

Als je de voormalig manager van Famke Louise naast je hebt staan, de tips in je zak van Gio en producer Russo is een nummer #1 hit niet ver weg. Vanaf het moment dat ze de woonkamer van Russo binnenstappen beginnen Jay en JC te brainstormen. Want als je geen gouden keeltje hebt, geen podiumervaring en niet muzikaal bent ingesteld moet je wel even aan de bak. Jimmy laat zijn sterke kant zien en begint aan zijn single. Het drietal flanst binnen een halve dag ‘de gekste dag van mijn leven’ in elkaar, deze wordt dezelfde avond live op SLAM FM opgetreden. Voor we hitte in de studio van SLAM gaan brengen – koelt Jimmy even af in een ouderwets ijsbad.

JC in tha house

In de ochtend had Jimmy nooit verwacht dat zijn One Unexpected Day er op deze manier zou uitzien, want als trouwe DAY1 kijker had hij waarschijnlijk verwacht dat we aankwamen met een stoet aan Italiaanse bolides. We konden dit ook regelen, maar wilden van de seizoensfinale de onverwachtste dag aller tijden creëren. In onze ogen is dit meer dan gelukt en Jimmy mag zijn livesessie bij SLAM FM voor altijd onthouden. De baas overwon elke uitdaging en creëerde in één dag een hit die de potentie heeft om viral te gaan.

One Unexpected Day

Video: Binnen 24 UUR een HIT scoren met GIO en Russo

MEER ONE UNEXPECTED DAY ZIEN?

Deze content is in samenwerking met Sportlife Mints

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons