One Unexpected Day #2: een dag leven als James Bond

”Shaken, not stirred”, in de tweede aflevering van One Unexpected Day geven we Jesper de dag van zijn leven. We trekken wederom de stoute schoenen aan en trekken alles uit de kast om zijn ervaring als geheimagent compleet te maken. We nemen hem mee naar een Skydive centrum, verrassen hem met een Britse supercar en zorgen voor het perfecte vluchtvoertuig. 

Deze One unexpected Day is net even wat anders dan de vorige, want om de dag extra spannend te maken nemen we Jesper eerst mee naar City Skydive. Op deze locatie vindt de eerste verrassing van de dag plaats en mag Jesper leren om te skydiven, want als je net als de echte 007 wil ontsnappen aan gevaar moet je weten hoe je in de lucht manoeuvreert.

Expect the unexpected Day

Na een bezoekje aan City Skydive sluiten we de video af. Jesper weet nu hoe het moet en zijn droom hebben hebben we in vervulling laten gaan. Echter is dit natuurlijk niet hoe we te werk gaan en na een belletje naar onze vrienden van Louwman regelen we een knalgele McLaren Artura. Jesper mag instappen en geheel willekeurig rijden we naar een groot open grasveld, waar op dat moment ook geheel willekeurig een helikopter land. Jesper weet hoe hij moet skydiven, dus als we hem de juiste gear geven mag hij van ons best instappen in deze heli. Unexpected hebben dit natuurlijk al voor hem geregeld.

Flying high

Om hem de ultieme Bond experience te geven hebben we ervoor gezorgd dat Jesper uit een helikopter mag springen. Onderweg naar de drop-out locatie begint het hart van Jesper overuren te maken, want nu is het echt. Nu moet Jesper laten zien dat hij een betere versie van James is en uit die helikopter springen. Jesper Bond kent echter geen angst en op het moment dat er een go” wordt gegeven verlaat Jesper de heli en begint hij (onder begeleiding van een professional) aan zijn vrije val.

@day1 – De tijd vliegt voorbij wanneer je lol hebt en Jesper zijn One Unexpected Day was als een hoofdstuk uit een jongensboek. Er is dan ook maar één woord die deze dag beschrijft en dat woord is: ‘BI-ZAR!’ De volledige aflevering met Jesper zijn avontuur check je nu op het YouTube-kanaal van DAY1! 🚁 —— 🤝: @sportlifenl #UnexpectedFreshness #Mints #Sportlife #Sponsor ♬ origineel geluid – Day1

Na een stevige touchdown straalt Jasper als een klein jongetje in de snoepwinkel. Hij heeft zijn James Bond ervaring waar kunnen maken en samen met DAY1 de dag van zijn leven gehad.

Video: een dag leven als James Bond

Meer One Unexpected Day zien?

Deze content is in samenwerking met Sportlife Mints

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons