One Unexpected Day #1: een dag leven als coureur

De koning van de Nederlandse autosport is natuurlijk Max Verstappen. In de eerste aflevering van One Unexpected Day mag Kevin een dag leven als super Max. We nemen hem mee naar het hart van de Nederlandse autosport, verrassen hem met een ijskoude challenge en regelen VIP vervoer om van A naar B te komen. 

Onze vriend van de show Kevin had een droom en dat was om een dag te leven als coureur. Wij zijn natuurlijk de moeilijkste niet en samen met Sportlife Mints hebben wij de droom van Kevin kunnen verwezenlijken. De stoute schoenen worden aangetrokken en op deze dag niets té gek.

Klein beginnen

Vanaf het moment dat Kevin in de auto bij Jay-Jay stapt begint het te kriebelen. Ze rijden samen naar de thuisbasis van Max Verstappen; Zandvoort. Hier staan alle bolides van Race Planet uitgestald in allerlei soorten en maten. Wat er hier op hem te wachten staat had Kevin in zijn grootste fantasie niet kunnen wensen. Al deze auto’s zijn er voor hem en even later komt de winnaar van de 24 uur van Le Mans, Jeroen Bleekemolen, hem vertellen dat ze samen wat rubber gaan verbranden. Samen met Jeroen stappen ze eerst in een aangepaste Renault Clio, maar dit is pas het begin.

Italiaans relikwie

Een opgefokte Renault Clio is leuk, maar lang niet zo leuk als een Ferrari 488 GTB. De gordels worden vastgemaakt en vanaf het moment dat Jeroen de startknop indrukt wordt het stil. Kevin weet niet wat hem overkomt en omschrijft de ervaring zelf met één woord: ”kippenvel.” Jeroen rijdt samen met Kevin op de limiet en laat even zien waar het Italiaanse relikwie toe in staat is. Na de onderbroek vol te hebben is het tijd voor de volgende activiteit in Kevin zijn One Unexpected Day.

One Unexpected cold DAY

Na bijgekomen te zijn van de adrenaline en een schone onderbroek aangetrokken te hebben staat er een kleine verrassing klaar. Als je zelf nog geen rijbewijs hebt kunnen we helaas nog geen leuke auto voor je fiksen, maar een Ferrari van LEGO Technic komt aardig in de buurt. De One Unexpected Day van Kevin is echter nog lang niet klaar, want als je wil leven als een coureur moet je ook herstellen als een coureur. We gaan samen met hem naar Amsterdam. Kevin mag plaatsnemen in een VIP taxi en hiermee rijden ze naar de ijskoude herstelruimtes van Freezlab. In deze ruimtes daalt de temperatuur tot -110 graden. Echter hoor afzien ook bij het leven van een coureur.

Als je aan ons vraagt om iets te regelen doen we het ook goed. We hebben Kevin de dag van zijn leven mogen geven en gaan gewoon door, want volgende week gaat er een nieuwe droom in vervulling.

Video: een dag leven als coureur

Meer One Unexpected Day zien?

Deel dit artikel
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons