De Auto Van tv-routinier Dennis Weening

Wie is er niet opgegroeid met programma’s al Wipeout, Expeditie Robinson en Wie is de Mol. Precies, niemand! Vandaag rijden we mee met de persoon die deze tv-hits mede mogelijk maakte, namelijk niemand minder dan tv-routinier Dennis Weening. We spreken hem over zijn stad de televisiewereld, carrière maken en natuurlijk zijn auto. 

Dennis werd geboren op 21 februari in 1977 te Den Haag. Als leadzanger van de punkband Spider Rico creëerde de Hagenees een grote voorliefde voor entertainment en niet veel later belandt hij in de televisiewereld.

Lange carrière

Weening is een echte duizendpoot en is in zijn jonge jaren druk bezig met het opbouwen van een carrière in de media. Hij begint in zijn hometown bij TV West, maar ziet al snel meer mogelijkheden. De Hagenees is niet veel later te zien op Veronica met KinkTV en ook bij MTV. Bij die laatste kan hij zijn passie voor muziek ook aan het grote publiek laten zien. Zijn passie voor muziek en entertainment brengt hem even later naar 3FM, waar hij tot eind 2007 het programma 3VOOR12FM presenteert op maandag- en donderdagavond. Hier begint de naam Dennis Weening te groeien en langzamerhand kun je niet meer om de punker heen!

Dennis Weening’s doorbraak in de televisiewereld komt met zijn rol als VJ bij TMF, waar hij zijn persoonlijkheid en connectie met het jongere publiek volledig benut. Zijn populariteit groeit verder en hij stapt over naar RTL5, waar hij diverse programma’s presenteert. Waaronder tv-hit Expeditie Robinson. Zijn authentieke en soms onconventionele presentatiestijl maakte hem tot een favoriet onder de kijkers. Op het moment van schrijven is Dennis een gevestigde naam in de televisiewereld en anno 2023 heeft Dennis ook zijn eigen productiebedrijf waarmee hij zijn eigen creatieve ideeën omzet in producties voor anderen.

Tesla Model 3

Hoewel je misschien zou denken dat een punker als Dennis een dikke Amerikaanse Muscle car heeft, blijkt niets minder waar. Dennis rijdt in een Tesla Model 3 Dual Motor en qua performance is daar he-le-ma-al niets mis mee. Onder de kap zitten 450 trappelende paarden en 639 Newtonmeter koppel. Hiermee doe je het 0-100 km/u sprintje in slechts 4,4 seconden en bereik je een topsnelheid van 233 km/u. Naast een flink vermogen, beschikt de auto ook over alles waar het mannenhart sneller van gaat kloppen. Zo is de verlichting van led, heeft de auto een grote centrale display waarmee je alles bedient en is de auto strak en minimalistisch afgewerkt met enkel hoogwaardig materiaal.

Het volledige verhaal van Dennis Weening en alles over zijn auto check je nu in de nieuwe YouTube-video die je hieronder checkt!

De Auto Van: Dennis Weening

Naast De Auto Van vind je op het YouTube-kanaal van DAY1 nog veel meer series. Neem snel een kijkje en vergeet jezelf niet te abonneren en het belletje aan te zetten! 

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons