Bizzey; In deze video zie je Bizzey en Jay-Jay samen staan en kijken naar de auto die nu nog verborgen is
Foto: DAY1

In de nieuwste video op DAY1 zie je de vernieuwde auto van Bizzey

In de nieuwste video van ons YouTubekanaal onthullen we de auto van Bizzey. Goede vriend van het kanaal is al in meerdere video’s op DAY1 langs geweest. Zo zijn we in Bali geweest en kregen we een housetour van Bizzey zijn villa. Daarnaast kon je Bizzey in de ‘auto van’ en ‘sporten met’ zien. Bizzey was niet alleen te zien op video’s op ons kanaal, maar ook te beluisteren door middel van de Papcast die hij een Jay-Jay samen maakten.

Maar voordat we de video ingaan is het belangrijk om te weten wie onze gast is en waar je hem van kan kennen. Bizzey kun je natuurlijk kennen van verschillende hits als, ‘Traag’, ‘Zin In De Zomer Man’ en ‘JA’. Daarnaast kun je hem al vaker gezien hebben bij DAY 1, nu keert hij terug met een nieuwe auto onthulling.

Bizzey

Bizzey, wiens volledige naam Leendert Roelandschap is, is een Nederlandse muzikant, producer en ondernemer die bekendheid kreeg als lid van de Nederlandse muziekgroep Yellow Claw. Hij begon zijn carrière in de muziek als DJ en producer, en later als lid van Yellow Claw. Dat is een groep die een mix van trap, dubstep, hardstyle en andere elektronische genres maakt. Met Yellow Claw kreeg hij internationale erkenning en scoorde hij hits met nummers als “Shotgun” en “Till It Hurts”.

Na zijn vertrek bij Yellow Claw in 2016 besloot de rapper zich te richten op zijn solocarrière als rapper en producer. Hij bracht zijn eigen muziek uit en werkte samen met verschillende Nederlandse en internationale artiesten. Zijn solo-nummers, waaronder “Traag” en “JA!”, werden grote hits in Nederland, maar ook over de grenzen van ons kleine kikkerlandje. Inmiddels is deze hitmachine niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene, waar hij de top chart vaak domineert.

Als artiest staat hij bekend om zijn energieke optredens en zijn vermogen om verschillende muziekstijlen te combineren, van hiphop tot dance en pop. Hij blijft een invloedrijke figuur in de Nederlandse muziekwereld en blijft nieuwe muziek uitbrengen en optreden voor zijn fans.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brooks 🇸🇷 (@bizzey)

Rondje rijden met de Audi SQ8

Uiteindelijk draait deze video natuurlijk om de Audi SQ8. Naast Bizzey zelf nemen we natuurlijk ook even dit pareltje onder de loep. De ijswitte Audi SQ8 van Bizzey springt natuurlijk enorm uit door zijn bijzondere kleur, maar naast de witte buitenkant moeten we ook de binnenkant niet vergeten. De binnenkant ziet er namelijk ook zeer strak uit en heeft een zwart interieur. Bizzey heeft voor een zwart interieur gekozen, omdat hij ook met de auto naar shows zal gaan. De kans dat een wit interieur dan vies wordt is groot.

Naast de looks van de auto heeft de wagen ook indrukwekkende specificaties. Dit voertuig scheurt namelijk met 435 pk over de weg en haalt daarmee een topsnelheid van 270 kilometer per uur. De auto van Bizzey kan ook razendsnel van nul naar honderd, dat doet de auto binnen 3,8 seconden.

Bizzey; Bizzey staat naar zijn nieuwe auto te kijken met Jay-Jay

Om niets meer te missen van DAY1 volg je ons op InstagramFacebook en Threads. Nog niet genoeg gekregen van Bizzey en zijn auto, check dan hier de video.

Deel dit artikel
Vidar Kleiboer

Vidar Kleiboer

Online Editor
Bij DAY1 schrijft Vidar over alles en nog wat, maar zijn specialisatie ligt bij sneakers, vechtsport en nieuwtjes over auto's. Zijn beste artikelen voor DAY1 worden op de beats van bekende hiphop-muziek getikt. Wanneer Vidar niet aan het schrijven is voor DAY1, vind je hem op het voetbalveld, waar hij iedereen in de derde klasse helemaal zoek tikt.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons