La Fuente Ferrari; DJ La Fuente zit voor zijn auto met het stuur van de Ferrari
Foto: DAY1

We zijn weer terug! Met de Ferrari update van DJ La Fuente

Na een kleine pauze van twee maanden, hebben we gisteren weer de eerste video op ons YouTube account geplaatst. Het is er niet zomaar eentje, ergens in Nederland nemen we een kijkje in een onbekende garage. We checken dan hoe La Fuente zijn eigen Ferrari onder handen neemt en hoe die er nu voor staat. 

We hebben La Fuente de afgelopen jaren vaak voorbij zien scheuren in de meest opvallende bolides. Zo was hij onder andere in het bezit van een Porsche Panamera Turbo S, McLaren 540C en een gemodificeerde Techart Porsche 911 Turbo. In de garage van de dj staat echter een favoriet en deze komt uit Italië. Het is misschien naar eigen zeggen wel het grootste project van La Fuente. Met heel veel eer en respect wordt de auto volledig uit elkaar gehaald en krijgt die een volledige make-over.

In de eerste video van het Ferrari-project neemt Jay-Jay een kijkje in de garage waar de Ferrari zich bevindt. ”Ik dacht ik donder gewoon alles wat ik ooit als project heb gedaan hierin. Ik ga hiervan het vetste maken wat er bestaat”, vertelt La Fuente in de eerste video. Iets wat veel vragen opriep bij mensen was ‘wat vindt Ferrari hiervan?’ In samenwerking met Forza heeft La Fuente uiteindelijk de goedkeuring van het Italiaanse merk gekregen om aan dit mega project te beginnen. Verder vertelt La Fuente hoe hij op het idee is gekomen om zijn Ferrari zo’n make-over te geven. Maar ook vertelt die wat er allemaal aan de auto moet gaan gebeuren. “Een Ferrari perfectioneren, terwijl een Ferrari van nature al perfect is”, vertelt La Fuente over de auto. Uiteindelijk laat La Fuente ook zien wat er tot nu toe allemaal aan de wagen is gedaan.

De meest extreme upgrade tot nu toe! Gaat Ferrari hier blij mee zijn?

Na een pauze van twee maanden zijn we weer terug, met een spetterende video voor jullie. In de tweede video van het Ferrari-project gaan we opnieuw langs bij DJ La Fuente en nemen we een kijkje hoe met zijn Ferrari gaat. La Fuente is een heel eind opgeschoten sinds de laatste keer dat we hem zagen. Er zijn dus weer genoeg nieuwe dingen aan de auto gedaan en dat is te zien in deze video. We krijgen te horen hoe Forza de auto onder handen neemt en wat de stappen in het proces daarvan zijn. Verder vertelt La Fuente ook nog leuke feitjes over de auto. Bijvoorbeeld waarom de auto Sara heet, hoelang het team al bezig is aan deze Ferrari en met hoeveel mensen ze aan de auto werken. Kun je niet meer wachten om deze video te zien? Ga dan nu naar ons YouTube-kanaal om de update te checken.

La Fuente Ferrari; DJ La Fuente staat voor de camera uitleg te geven over zijn auto die helemaal uit elkaar wordt gehaald
Foto: DAY1

Om niets meer te missen van DAY1 volg je ons op InstagramFacebook en Threads. Nog niet genoeg gekregen van deze Ferrari, check dan hier een exclusief interview met DJ La Fuente!

Deel dit artikel
Vidar Kleiboer

Vidar Kleiboer

Online Editor
Bij DAY1 schrijft Vidar over alles en nog wat, maar zijn specialisatie ligt bij sneakers, vechtsport en nieuwtjes over auto's. Zijn beste artikelen voor DAY1 worden op de beats van bekende hiphop-muziek getikt. Wanneer Vidar niet aan het schrijven is voor DAY1, vind je hem op het voetbalveld, waar hij iedereen in de derde klasse helemaal zoek tikt.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons