Chris Riemens; Chris en Jay staan samen voor de Porsche van Chris Riemens
Foto: DAY1

Rijd mee in de €317K Porsche 911 GT3 Touring met Chris Riemens (FHM)

In de nieuwe video op ons kanaal rijden we weer een rondje met Chris Riemens, hoofdredacteur van het mannenblad ‘FHM’. Chris is al vaker op ons kanaal geweest. Zo is die al eerder in een Ford Mustang Bullitt bij ons langs geweest voor een ‘De Auto Van’. Daarnaast hebben DAY1 en FHM een paar jaar terug in samenwerking met elkaar een miniserie uitgebracht.

Maar voordat we dieper de video ingaan is het belangrijk om te weten wie Chris Riemens is en waar je hem van kan kennen. Chris begon namelijk niet meteen als hoofdredacteur en moest zelf ook onderaan de ladder beginnen. Als hoofdredacteur heeft Chris vaak de mogelijkheid om een auto te testen. Deze keer heeft hij een Porsche 911 GT3 Touring meegekregen.

Chris Riemens

Chris is sinds juli 2013 al hoofdredacteur van FHM. In 2010 begon hij zijn carrière bij FHM, toen nog als stagiair. Na drie jaar kreeg Chris de mogelijkheid om hogerop te werken. Sindsdien is hij de hoofdredacteur van FHM. Chris kun je al eerder op ons kanaal voorbij hebben zien komen. Met zijn Ford Mustang Bullitt kwam die al eerder langs in een van onze video’s.

Daarnaast heeft onze Jay-Jay eerder al een prijs in ontvangst mogen nemen van Chris Riemens. In 2020 won Jay-Jay de prijs voor Gent of the Year. Andere projecten waar Chris zich jaarlijks mee bezighoudt, is de FHM 500. De FHM 500 is een blad dat jaarlijks door de FHM wordt uitgebracht. Het is een jaarlijks tijdschrift met daarin een ranglijst van de 500 Mooiste Vrouwen in Nederland.

De Auto Van…

In een nieuwe ‘De Auto Van’ spreken we na meer dan vier jaar Chris Riemens weer. We rijden een rondje met de Porsche 911 GT3 Touring. De mannen hebben het over Chris zijn carrière en hoe hij begonnen is bij FHM. Inmiddels is hij al 10 jaar hoofdredacteur van het blad en ziet nog niet een reden om daar verandering in te brengen.

De Porsche 911 GT3 Touring is een speciale variant van de iconische 911 GT3. Vanwege zijn krachtige motor en lichte constructie kan de 911 GT3 Touring indrukwekkende prestaties leveren. Binnen 3,9 seconden behaalt de auto een snelheid van 100 km/u. Daarnaast kan de wagen een maximale snelheid van 320 km/u halen. De 911 GT3 Touring wordt aangedreven door een 4,0-liter zescilinder boxermotor zonder turbo’s. Daardoor heeft de Porsche een vermogen van 510 pk. Genoeg vermogen om lekker over de wegen te scheuren met deze Porsche.

Om niets meer te missen van DAY1 volg je ons op InstagramFacebook en Threads. Nog niet genoeg gekregen van de Chris en zijn Porsche 911 GT3 Touring, check dan hier de volledige video.

Deel dit artikel
Vidar Kleiboer

Vidar Kleiboer

Online Editor
Bij DAY1 schrijft Vidar over alles en nog wat, maar zijn specialisatie ligt bij sneakers, vechtsport en nieuwtjes over auto's. Zijn beste artikelen voor DAY1 worden op de beats van bekende hiphop-muziek getikt. Wanneer Vidar niet aan het schrijven is voor DAY1, vind je hem op het voetbalveld, waar hij iedereen in de derde klasse helemaal zoek tikt.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons