De Auto Van Nederlands bekendste hardstyle DJ Cem Araci AKA Outsiders

Als je luistert naar hard- of freestyle dancemuziek ken je hem waarschijnlijk wel bij zijn artiestennaam ‘Outsiders’. In een nieuwe ‘De Auto Van’ aflevering spreken we Sem Araci over deze bijzondere wereld en neemt hij ons mee in zijn persoonlijke verhaal. Naast dat we Nederlands bekendste hardstyle dj beter leren kennen, krijgen we ook een slinger in zijn hardcore versie van de Audi RSQ8. 

Hagenees Cem Araci werd geboren op 11 juli 1985 en is sinds kleins af aan al bezig met muziek. Op 12-jarige leeftijd vindt hij zijn roeping en draait de dj al vinylplaten in verschillende Nederlandse clubs. Vanaf daar gaat het hard en ondanks een hoop tegenslagen onderweg naar de top, houdt Cem zijn visie vast en anno 2024 reist hij de hele wereld af om mensen een onvergetelijke ervaring te geven. Hoe deze reis is verlopen, check je in de nieuwe ‘De Auto Van’ aflevering.

Check hier ook de video met de grootste fitfluencer van Nederland: Stan Browney. 

Hard, harder, hardst

Met meer dan 250 boekingen per jaar in binnen- en buitenland is de dj niet meer weg te denken uit de dancescene. In 2008 begint zijn avontuur samen met Murat Meijer onder de naam Outsiders. Deze laatstgenoemde vertrekt in 2014. Cem gaat op eigen houtje door en scoort in de jaren hierna verschillende nummer #1 hits. Deze hits worden zelfs zo goed beluisterd dat hij drie gouden én een platina plaat in ontvangst mag nemen. Naast een solocarrière werkt Cem ook vaak samen met andere artiesten, zoals Jebroer, Django Wagner, DarkRaver en Snelle. Net als zijn eigen muziek, scoort hij ook met deze samenwerkingen miljoenen streams. Als je succesvol bent mag jij jezelf natuurlijk ook wel eens kietelen en dat is precies wat de dj gedaan heeft. Met zijn nieuwe Audi RSQ8 leeft en ademt hij niet alleen hardcore, maar rijdt hij ook hardcore.

Outsiders’ stijl is een fusie van verschillende genres, waarbij hij de grenzen van traditionele dance muziek verlegt. Zijn sets zijn een avontuurlijke reis door verschillende muzikale landschappen, van harde beats tot melodieuze harmonieën. Deze diversiteit heeft hem niet alleen fans opgeleverd in de hardstyle en freestyle scenes, maar ook daarbuiten.

Video: De Auto Van Outsiders dj Cem Araci

Naast De Auto Van vind je op het YouTube-kanaal van DAY1 nog veel meer series. Neem snel een kijkje en vergeet jezelf niet te abonneren en het belletje aan te zetten! 

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons