Een exclusief kijkje bij ‘s Nederlands grootste fitfluencer: Stan Browney

Misschien heb je nog nooit van hem gehoord, maar online is de Nederlandse fitfluencer Stan Browney niet te stoppen. Zijn views gaan door het dak en binnen een mum van tijd wist hij op YouTube, Instagram en TikTok 11 miljoen volgers achter zich te scharen. In deze nieuwe DAY1 video wordt er meegetraind met Stan, maar krijgen Jay-Jay en Jasper ook een exclusief kijkje achter de schermen. 

De content van Stan is uniek en als je van sporten houdt, mag je de YouTuber en zijn video’s zeker niet overslaan. In zijn video’s neemt hij je mee in verschillende challenges waar hij niet alleen zichzelf, maar ook de mensen om zich heen mee uitdaagt. Stan staat bekend om zijn praktische en toegankelijke benadering van fitness, waardoor hij een breed publiek aanspreekt. Deze variëren van beginners tot meer ervaren fitnessenthousiastelingen.

Mocht je deze video nu leuk vinden, deel hem dan even in je story en tag @day1lifestyle op Instagram!

Stan Browney; Jay-Jay Boske, Stan Browney en Jasper Schellens op de foto voor DAY1 YouTube-video
Foto: Steffen Visser

Shorts account

Oh, voor we het vergeten. Stan Browney heeft niet één, maar twee YouTube-accounts. Als je de views van zijn tweede kanaal optelt bij die van zijn andere kanaal komt zijn bereik uit op 280 miljoen mensen die fan zijn van zijn content. Op het tweede kanaal, met naam Browney Shorts maakt hij video’s van onder de 10 minuten en natuurlijk shorts. De content van Stan is net als die van MrBeast snel en door het leerzame aspect verslavend om te volgen.

Stan Browney zijn content is gericht op het motiveren en inspireren van zijn volgers om hun fitnessdoelen te bereiken, met een mix van workout-routines, uitdagingen en persoonlijke fitnessreizen. Stan Browney onderscheidt zich door zijn energieke en positieve uitstraling, en zijn vermogen om complexe fitnessconcepten op een eenvoudige en begrijpelijke manier uit te leggen. Hoe hij dit allemaal voor elkaar heeft gekregen check je in de nieuwe video die nu online staat op het YouTube-kanaal van DAY1.

Een kijkje achter de schermen bij Stan Browney

Naast deze video vind je op het YouTube-kanaal van DAY1 nog veel meer series. Neem snel een kijkje en vergeet jezelf niet te abonneren en het belletje aan te zetten. Voor geschreven content blijf je hier!

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons