De Auto Van Bankzitter Milo ter Reegen

Helaas, het Eurovisie Songfestival niet gered, maar wel een aflevering op DAY1. In een nieuwe ‘De Auto Van’ mogen we plaatsnemen naast Milo ter Reegen, beter bekend als Milo van de Bankzitters. In de nieuwe video hebben we het over zijn Zweedse bolide, passie voor het maken van virale content en waarom hij zelf bijná nooit wat plaatst op de socials.

Als je de afgelopen jaren niet onder een steen hebt geleefd ken je Milo van de Bankzitter video’s. Samen met Koen, Raoul, Robbie en Matthy verovert Milo de Nederlandse YouTube scene. Waar het ooit begon met het maken van FIFA-video’s, is dit nu overgegaan in een fulltime baan. Naast het maken van video’s met de andere Bankzitters is Milo ook vaak te vinden op het podium. Samen met de andere mannen reizen zij stad en land af om hun virale hits te performen voor een groep uitbundige tieners.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Milo (@mreegen)

Volvo XC60 Polestar Engineered

Milo mag dan geen groot autofan zijn, de auto die hij rijdt is niet de minste. Sinds kort rijdt hij in een Volvo XC60 Polestar Engineered. Deze heeft alles wat hij maar kan wensen, maar de grootste reden was de ruimte, de gele gordels en bijpassende remklauwen. Onder de motorkap schuilt een mix van een benzinemotor en een elektrische motor, samen goed voor meer dan 400 pk. Milo wil dan ook niet volledig elektrisch, maar liever een benzine-auto die hij ook in het elektrische vak kan parkeren. De oplossing was dus snel gevonden. Enfin, het design van de Volvo is zowel sportief als stijlvol, met strakke lijnen en subtiele Polestar-accenten. Binnenin vind je een luxe interieur, voorzien van hoogwaardig leer en de nieuwste technologie.

De Auto Van: Milo ter Reegen

Naast De Auto Van vind je op het YouTube-kanaal van DAY1 nog veel meer series. Neem snel een kijkje en vergeet jezelf niet te abonneren en het belletje aan te zetten! 

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons