De Auto Van Robbie van de Bankzitters

Na het rijden van een Audi RS3 die kruiwagens vol met contanten aan onderhoud kost, werd het voor Robbie tijd voor een nieuwe auto. In deze ‘Auto Van’ aflevering check je de nieuwe ”degelijke” Audi A6 S-Line. Naast de nieuwe auto kom je ook meer te weten over de Bankzitters en het persoonlijke leven van Robbie. 

Als je kijkt naar de loopbaan van de Bankzitters is deze als een raket gegaan. Dit succes hebben de mannen onder andere te danken aan hun oprechte vriendschap. Het mojo van de mannen is dan ook: ‘samen uit, samen thuis.’ In de ‘Auto Van’ aflevering bespreekt Jay samen met Robbie deze vriendschap en komen de andere mannen ook aan het woord.

Robbie en de Bankzitters

Als je de namen Robbie, Raoul, Koen, Milo en Matthy hoort, poppen waarschijnlijk de gekke YouTube-video’s meteen in jouw hoofd op. De mannen maken al jarenlang YouTube-content, maar kun je tegenwoordig ook vinden op menig festival. Robbie vertelt in de video dat hij samen met zijn maten binnen een paar jaar een eigen productiebedrijf wil hebben en hiermee nog meer vette content wil maken. Aan de motivatie en energie van de mannen zal het niet liggen, want met 829.000 abonnees op YouTube en gemiddeld 650.000 views gaan de mannen als een trein!

De Auto Van Robbie in cijfers

De tjokvolle versie van de Audi A6 is uitgerust met maar liefst 367 pk en 500 Newtonmeter koppel. Deze krachten worden overgebracht op een Quattro-aandrijfsysteem waardoor het beestje de 0-100 km/u sprint in slechts 5,6 seconden doet. De topsnelheid van deze A6 ligt op 250 km/u. De versie van Robbie is verder uitgevoerd met S-Line details en de bijzondere kleur ‘Atoll Blue.’

Video: Robbie van de Graaf

Om niets meer te missen van alle DAY1 content abonneer jij je hier op de nieuwsbrief en volg je ons op social media!  

Deel dit artikel
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons