De Auto Van influencer en petrolhead Lies Zhara

In onze nieuwe aflevering van De Auto van hebben mogen we meerijden in de gloednieuwe Dodge Ram van Lies Zhara. We bespreken in de nieuwe aflevering haar voorliefde voor auto’s, haar persoonlijke leven en wat ze in haar dagelijks leven doet. Net als altijd bespreken we niet alleen het persoonlijke verhaal van onze gast, Lies heeft namelijk een gloednieuwe Dodge Ram en daar willen we natuurlijk ook alles over weten! 

Lies gaat als een raket op social media en met haar passie voor auto’s en motoren is ze een van de weinige vrouwelijke influencers wereldwijd die hier ook haar geld mee verdiend. In een eerder interview dat we met Lies deden vertelt ze hier het volgende over: ”Sommigen noemen me dan een manwijf, maar ik vind het gewoon leuk om in een stoere auto te rijden.”

Dodge Ram Lies Zhara

Na een Alfa Romeo te hebben gehad werd het de hoogste tijd voor wat anders. De nieuwe auto van Lies is dan ook een wereld van verschil en niet alleen het formaat van de auto. Ook deze wagen heeft een lekker kleurtje, want waar haar vorige auto gehuld is in een felrode mantel is de nieuwe Ram felblauw. Het is dan ook wagen waar we onze nek graag voor omdraaien als deze langsrijdt, hij is dan ook niet te missen in zijn opvallende kleur. Lies is ook niet bang voor een beetje pk, want de krachtbron in de pick-up levert een kleine 404 pk en 880 Newtonmeter koppel.

Allround creator

Lies maakt niet alleen video’s op Tiktok en Instagram. Ze is ook druk bezig met Twitch waarop ze haar favoriete games speelt. Samen met andere influencers speelt ze soms een potje Fortnite of Call of Duty. De meid is een echte duizendpoot en vind alles leuk, als het maar creatief is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Video: De Auto Van Lies Zhara

Meer over Lies weten? Check onze nieuwe video nu hieronder!

Naast De Auto Van vind je op het YouTube-kanaal van DAY1 nog veel meer series. Neem snel een kijkje en vergeet jezelf niet te abonneren en het belletje aan te zetten! 

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons