Lies Zhara
Instagram: @lies_zhara

DAY1’s 0 naar 100 met Lies Zhara

Met ruim 488.000 volgers op Instagram en 525.000 op TikTok kun je niet meer om Lies Zhara heen. Onze mede-creator is een petrolhead in hart en nieren en speciaal voor ons wilde ze even tijd maken voor ons debuutnummer van DAY1’s 0 naar 100 met. We spreken Lies over haar nieuwe auto, haar eerstvolgende trip en over hoe ze wordt gezien door de buitenwereld.

Als je door de feed van Lies scrolt zie je vaak vier- en tweewielers langsscheuren. Zelf geeft ze aan dat ze houdt van snelheid, adrenaline en vette dingen doen. Haar nieuwe Dodge Ram is hier dan ook een goed voorbeeld van. “Ik ben gewoon een stoere chick. Als ik in een Fiatje zit voel ik me niet thuis. In deze Ram voel ik me de koningin op de weg”, zegt Lies met een glimlach.

”Sommigen noemen me dan een manwijf, maar ik vind het gewoon leuk om in een stoere auto te rijden”

Not your girl next door

Lies Zhara is allesbehalve your girl next door. De influencer verslaat je met gemak in een potje Call of Duty, rijdt met jou een rondje op de motor en heeft een voorliefde voor mooie auto’s. “Mijn eerste auto was een rode Alfa Romeo Giulleta. Ik koos voor deze auto, omdat hij zuinig was en ook sportief. Nu ben ik overgestapt naar de Dodge Ram. Wat hem zo vet maakt, heeft geen uitleg nodig. Het is gewoon een enorm loch monster. Sommigen noemen me dan een manwijf, maar ik vind het gewoon leuk om in een stoere auto te rijden. Ik gebruik mijn auto net als zoals iedereen die van hem of haar gebruikt. Ik ga er mee naar werk, de Appie en uitstapjes naar Amsterdam. Die laatste is nog wel een uitdaging. Gelukkig is die zo groot dat hij over stoepjes heengaat en je ze niet hoeft aan te tikken.”, vertelt Lies lachend.”

De daily van Lies Zhara

Als je aan ons vraagt waar een daily aan moet voldoen is dat heel simpel: praktisch, gestyled en bij voorkeur een beetje snel. Lies denkt hier hetzelfde over, maar gaat wel all-out in de styling. Een oud gezegde luidt: ‘mooi blauw is niet lelijk’ en de daily van Lies is niet een verschijning die je elke dag voorbij ziet scheuren. “Ik vind het wel lekker als mijn auto een beetje optrekt, het een automaat is én de looks zijn heel belangrijk. Om eerlijk te zijn vond ik mijn vorige auto, die rood was, ook best lelijk. Toen had ik er helaas geen tijd voor om er wat aan te doen. De looks van mijn nieuwe auto vind ik heel vet. Hij is stoer en heeft een vette kleur. ”

@lies_zhara niks zo irritsnt als dit🫶🏼 #relatable #autoirritaties ♬ origineel geluid – nederlandseliedjes

Lies gaat op vakantie en neemt mee …

Als wij zo’n brute Ram voor het kantoor zouden hebben staan nemen gooien we al onze maten erin en gaan we op roadtrip. Onze mede-creator neemt wat heel anders mee en stiekem is dat iets waar we wel een beetje jaloers op zijn. “Ik heb hem pas een week, maar het plan is om mijn motor achterin de pick-up te zetten en dan te gaan touren door Zwitserland.” Mocht Lies nog om medepassagiers verlegen zitten voor haar trip door hét petrolhead walhalla van Europa. Wij melden we ons graag aan met het team.

Need for speed

Jullie kennen de garage van René van der Zel misschien uit onze video, maar Lies is ook niet vies van wat dikke speeltjes. Zo heeft ze naast haar nieuwe Ram ook een 776 cc sterke Suzuki GSX-8S. Beide in matchend blauw. “Als ik unlimited budget zou hebben zou ik niet eens weten wat ik zou willen. Ik zou er denk ik gaan voor meerdere en sowieso deze Ram. Puur voor snelheid zou ik kiezen voor een Lamborghini, maar als kijk naar comfort zou ik eerder voor Rolls-Royce gaan.” Jullie mogen raden in welke kleur ze deze zal kiezen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Hot lap met Lies Zhara

Wasstraat of handwas?
“Autoliefhebbers gaan me haten, maar wasstraat.”

Elektrische auto of fossiel aangedreven?
“Als daily een elektrische en erbij een snelle op benzine om mee te spelen in het weekend.”

Passagier of bestuurder?
“100% bestuurder, ik vind het veel te leuk om zelf te rijden!”

Muziek of een podcast?
“Ligt aan de mood, maar vaker muziek, dus muziek.”

Handbak of automaat?
“Als het effe kan een automaat met flippers.”

Als je dit een vet artikel vond, volg ons dan ook even op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons