De aangepaste Ferrari 458 van La Fuente is de meest bizarre built ooit!

De liefhebber van puristische wagens zal na het zien van deze video schande van de daken schreeuwen, maar dat houdt dj La Fuente niet tegen. Zijn grote autoliefde bouwt hij namelijk om in iets wat helemaal eigen en uniek is. In de nieuwe video legt hij graag uit wat hem doen heeft besluiten om dit Italiaans heiligdom aan te passen. 

De exclusieve beelden en het interview met La Fuente over zijn hardcore versie van de Ferrari 458 lees je hier!

Ergens op een onbekende locatie in Nederland wordt er een Ferrari 458 stevig aangepakt. Als de wagen klaar is moet het de dikste Ferrari ooit worden. Hoe de wagen er precies uit komt te zien blijft tot medio februari 2024 onbekend. Als we de eerste beelden moeten geloven en de uitleg van La Fuente wordt dit een bolide die we nog nooit eerder hebben gezien.

Ferrari La Fuente

De Brabantse dj is een grote autofanaat en samen met Jay-Jay Boske reden de mannen stad en land af om te zoeken naar de ultieme Daily Driver. Dit werd uiteindelijk de Porsche Panamera Turbo S, maar deze Ferrari 458 blijft Job zijn grote liefde. Enfin, elke dag biefstuk is volgens de mensen die elke dag biefstuk eten ook niet lekker en dit gezegde geldt ook voor de Ferrari 458 van Job. Om deze wat meer jús te geven en er een echte Ferrari La Fuente van te maken zocht hij de mannen van Spyker Enthusiast en Forza Service op om het speeltje aan te passen.

Ferrari La Fuente; de custom Ferrari 458 Spider in de garage tijdens de bouw

In een interview met ons vertelt La Fuente: ”ik wil geen standaardpakket erop, want het is wel een Ferrari. Het moet over 10 jaar nog steeds goed zijn. Als ik hard door de Alpen ga mag er niets scheuren of een eigen leven gaan leiden. We hebben ervoor gekozen om alle delen die op de auto zitten zelf te maken.”

Video: het meest bizarre autoproject ooit

Naast De Auto Van vind je op het YouTube-kanaal van DAY1 nog veel meer series. Neem snel een kijkje en vergeet jezelf niet te abonneren en het belletje aan te zetten! 

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons