Voorbij Je Grenzen
Foto: DAY1

Onze nieuwe podcast ‘Voorbij je Grenzen’ dropt op 4 december en dit moet je weten!

Leren hoe het is om over grenzen te gaan en weten wat je hiervoor over moet hebben? Dat hoor je in onze nieuwe DAY1 podcast Voorbij je Grenzen die we op maandag 4 december lanceren. Met onze nieuwe podcast willen we jou aan de hand van echte levensverhalen inspireren en motiveren! 

Hoe overleef je een donker dal en wat is belangrijk voor jou als persoon? In de afleveringen nemen we je mee in het levensverhaal van verschillende bekende gezichten. Zo schuift commando Erik Wegewijs uit het tv-programma Special Forces aan, geven vader en zoon Roelvink zich volledig bloot, horen we hoe het is om te leven als topsporter van MMA-vechter Reinier de Ridder en spreken we met de kickbokstrainer van grote legendes als Badr Hari, Mike Passenier.

Voorbij je Grenzen

Waarom het wiel opnieuw uitvinden als je in deze podcast leert hoe je je zelf kan behoeden voor de eventuele kuilen en inspiratie kan putten uit de verhalen halen van mensen die veel hebben meegemaakt. Het gaat in deze podcast niet om hoe veel volgers je hebt of wie er de meeste views scoort. In de nieuwe podcast valt écht wat te leren; met praktische tips die je direct in het dagelijks leven kunt toepassen. Jay-Jay Boske en Donny Roelvink willen jullie inspireren met de nieuwe podcast en laten zien dat géén uitdaging te groot is.

We hebben allemaal minder periodes, maar zonder wrijving is er geen glans. Wij vinden het belangrijk bij DAY1 dat onze kijkers en luisteraars ook elke dag een stukje beter worden. Wie je ook bent of wat je ook doet, jij bent de enige die de beste versie van zichzelf kan worden. Dit kun je natuurlijk niet altijd alleen en daarom proberen we je handvaten te bieden om uit die donkere periodes te komen. We bespreken met onze gasten niet alleen hoe je jezelf herpakt, maar vooral ook hoe je jezelf gaat overtreffen. Voorbij je Grenzen is eerlijk, rechtdoor zee en humoristisch en dé podcast voor jou om elke dag een stukje beter te worden!

Voorbij je Grenzen is vanaf 4 december wekelijks te zien en luisteren op Spotify en het DAY1 Youtube-kanaal. Om geen enkele aflevering te missen volg je ons op social media

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons