GTA VI; realistic comparison GTA VI and real life of criminal
Reddit: GTA6_NEW

Op deze absurde beelden uit Miami is de trailer van GTA VI gebaseerd!

Het internet ontplofte afgelopen week, want de nieuwe GTA VI trailer kwam uit. Waar Rockstar Games ons jaren in spanning liet beloven de eerste beelden ons veel goed. Ondanks vele geruchten over de game kunnen we één ding met zekerheid bevestigen en dat is de locatie van het spel: Vice City, aka Miami. 

Als je wel eens op het web gesurft hebt zal het je niet ontgaan zijn, Miami is een bijzondere stad met een hoop aparte figuren. Het is dan ook precies daarom dat de ontwikkelaar deze stad gekozen heeft. Voor de trailer hebben zij het nieuws en social media goed in de gaten gehouden, want in de video verderop in dit artikel zie je bizarre gebeurtenissen uit het echte leven die bijna een-op-een matchen met de nieuwe trailer.

Vice City

Vice City werd zagen we voor het eerst in 1997 verschijnen in Grand Theft Auto. De stad is door de ontwikkelaars gekozen omdat de stad lijkt op New York, maar toch compleet anders is. Producer Leslie Benzie beschrijft Vice City, of Miami, als een echte feeststad vol zon, zee en seks. Echter heeft de stad een duistere onderlaag en dat maakt de stad volgens hem uitermate geschikt voor GTA. In het onderstaande bericht van onze collega’s bij IGN wordt deze opvatting bevestigd.

Recordbrekende trailer

De transferaankondiging was op zijn zachtst gezegd groot en binnen 24 uur maakten ruim 90 miljoen mensen kennis. Volgens het Guinness World Records is dit een nieuw wereldrecord. Wat we zeker weten is dat het nieuwe kindje van Rockstar hun duurste game ooit zal worden en pas in 2025 uit zal komen. Verder blijft het zoeken naar informatie in de donkere uithoeken van het internet.

Geruchten GTA VI

We hebben al eerder artikelen geschreven over de verschillende geruchten van GTA VI (die check je hier en hier), maar konden het niet laten om door te speuren. We ontdekten onder andere dat de game eerst alleen uit zal komen op consoles dus mensen die gamen op pc moeten nog langer wachten. Naast een lange wachttijd voor pc-gamers is de verwachting dat niet alleen Vice City zal voorkomen in GTA 6. Op TikTok zien we verschillende video’s verschijnen waarin een ‘uitgelekte’ kaart te zien zou zijn. Hier maakt ons hart een extra sprongetje van, maar helaas moeten we op echte details nog even wachten. Rockstar Games houdt de lippen stijf op elkaar en geen enkel gerucht is tot dusver bevestigd.

@apenasumthomas 🎮🕹️🔥 #gta #gta6 #rockstar #mapa ♬ Techno – FASSounds

Meer weten over GTA VI? Check ook de artikelen via deze link om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen. Vergeet ons niet te volgen op social media en abonneer jezelf op de nieuwsbrief

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons