Pakjesavond valt vroeg dit jaar, want Rockstar dropt trailer GTA 6!

Na maandenlang wachten en geruchten lezen kruipen we vanochtend ons bed uit met heel goed nieuws. Naast een mooie chocoladeletter in onze schoenen bij de haard is ook de trailer van GTA 6 online verschenen. De trailer zou in eerste instantie om 15:00 online komen, maar door een lek op X verschijnt deze nu eerder!

Een van de meest populaire videogames aller tijden komt vandaag met een hele mooie aankondiging, want na maandenlang geruchten gehoord en gezien te hebben zien we nu eindelijk de eerste beelden van Grand Theft Auto VI. Sla de paprikachips en flessen cola maar alvast in huis en spaar je snipperdagen op, want in 2025 kun jij gaan genieten van ouderwets GTA plezier.

Vervroegde pakjesavond

Eigenlijk zou de trailer pas om 15:00 online komen, maar omdat er een paar stoute pieten waren is dit nu vervroegd en kunnen we deze ochtend al genieten van de eerste beelden. Het is dan ook niet de eerste keer dat er beelden lekken, want afgelopen september verschenen er al tientallen video’s van GTA 6 op een forum. Na maandenlang wachten kunnen we nu ook wat geruchten bevestigen, zoals de plaats van de game Vice City en een van de twee karakters Lucia.

Next-gen Consoles

Door de late release in 2025 heb je wel even tijd om door te sparen, want naar verluidt komt de game alleen uit op de Playstation 5 en Xbox Series X. Net als andere geruchten moet dit ook nog officieel bevestigd worden door Rockstar Games, zo ook een officiële releasedatum. We kunnen in ieder geval niet wachten en staan deze 5 december op met een grote glimlach die niemand meer van ons kan afpakken!

Check de GTA 6 trailer hieronder!

Trailer GTA 6

Om niets meer te missen van al het GTA nieuws volg je ons op InstagramFacebook en X. Naast nieuwtjes over GTA en Tech check je via deze link al onze andere artikelen! 

Deel dit artikel
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons