GTA 6
Foto: Gamingbible

Grand Theft Auto 6 wordt nog veel realistischer dan verwacht!

In Grand Theft Auto V kon er al meer wel dan dat er niet kon, maar na wat onderzoek op het wereldwijde web zien we steeds meer geruchten voorbij komen over de opvolger. Verschillende geruchten worden niet bevestigd door developer Rockstar, maar verdwijnen wel binnen no-time van het internet. De verwachtingen voor GTA 6 zijn in elk geval hoog en als we deze mogen geloven wordt de game next-level! 

Waar het gezegde ‘de hype is real’ te pas en te onpas wordt gebruikt bij sommige leaks is dat bij GTA 6 wel anders. Al wekenlang domineert de game het technieuws en ook wij zijn op zoek naar het laatste nieuws. In Engeland is er zelfs een 18-jarige jongen aangeklaagd voor het hacken van de Rockstar servers en het tonen van de eerste beelden. Na een onderzoek van de psychiater bleek de jongen zelf niet veroordeelbaar, maar zijn 17-jarige handlanger wel. Deze jongens zijn echter niet de enige die bezig zijn met het lekken van informatie en wat we nu al weten via verschillende leaks blijven we met jullie delen.

Baardgroei en verouderingsproces

Niet volledig nieuw bij games van Rockstar, maar wel in een Grand Theft Auto 6, is het hebben van baardgroei en een verouderingsproces. In een verwijderd X-bericht van deze GTA-leaker wordt uitgelegd hoe je in de game ouder wordt. Je moet dus vanaf nu ook een bezoekje aan de kapper brengen om er fris uit te blijven zien. Net als in het echte leven transformeert jouw character gedurende de dagen en weken dat je de game speelt. Op de redactie kunnen we dan ook niet wachten om als een opa de straten van Vice City onveilig te maken.

GTA 6
Foto: Hossein Diba

Auto’s stelen in GTA 6

Vrij vertaald betekent Grand Theft Auto; De Grote Autodiefstal en er is geen enkele GTA-player in de wereld die geen garage vol heeft met Benefactor’s, Übermacht’s en Grotti’s. Volgens de verschillende geruchten wordt het vullen van deze garages in de nieuwe game echter moeilijker. Net als in de echte wereld worden luxe auto’s beter beveiligd dan goedkopere. Volgens een bekende YouTuber, genaamd Saintsfan krijg je naast wapens in het Weapon Wheel nu ook gadgets en een koevoet. Hiermee kun je de auto’s stelen. Naast de gadgets wordt er ook verwacht dat je eten en medicijnen onderweg kunt meenemen.

Betreedbare gebouwen

Volgens het tijdschrift Gamerant kun je in de nieuwe Grand Theft Auto ook meer gebouwen betreden. In vergelijking tot GTA V is dit een verademing waar elke fan op aan het wachten is. Waar je normaliter alleen keihard tegen de muur op kunt lopen kun je er nu ook achter kijken en zijn de gebouwen niet alleen decorstukken. Er zullen naar verwachting dan ook achter deze muren verschillende Easter Eggs zitten. Oh en voor we het vergeten; net als bij de Sims kun je het interieur van jouw woning ook aanpassen.

Releasedatum en kosten GTA 6

Om de game te kunnen spelen moet je nog even wachten, want de verwachte releasedate is in 2025. De game zal naar verwachting alleen uitkomen op de next-gen consoles (Playstation 5 & Xbox Series X). De geruchten zijn allemaal nog niet geverifieerd, maar we kunnen een onwijs vette game verwachten die GTA 5 overstijgt. Spaar je snipperdagen dus alvast, want deze zul je rond 2025 keihard nodig hebben.

De kosten van de nieuwe Grand Theft Auto zal volgens de geruchten, de duurste game ooit worden. Begin dus alvast met sparen, want de prijs wordt geschat op ongeveer 150 ekkies. Deze astronomische som wordt door Dexerto Gaming gebaseerd op de hoge ontwikkelingskosten die tussen de 1 en 2 miljard liggen.

Meer weten over GTA 6? Check ook de artikelen via deze link om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen. Vergeet ons niet te volgen op social media en abonneer jezelf op de nieuwsbrief

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons