Jasper Schellens ondergaat bootcamp van legende Melvin Manhoef

Na wat belletjes konden wij Jasper zijn bewijsdrang stillen en verzorgde we een geheel verzorgde training des dood bij Melvin Manhoef. In de nieuwe video gaat Jasper 20 minuten lang tot het gaatje. Als kers op de taart mag hij ook nog sparren met een van Melvin zijn pupillen. 

Jasper is onze nieuwe presentator bij DAY1, maar om te bewijzen dat hij DAY1 waardig is moet hij dit ook even laten zien. In deze nieuwe video gaan we op bezoek bij kickbokslegende Melvin Manhoef. Als de eerste bel gaat is er dan ook geen tijd meer om te stoppen, want het mojo van Melvin No Mercy Manhoef is: ”niet stoppen!”

Jasper levert

Als Jasper een kookwekker ziet weten wij zeker dat zijn hartslag een extra sprongetje maakt. Manhoef laat zien hoe je een kookwekker op de juiste manier gebruikt. Als de kickboks legende ooit nog een switch in werk overweegt raden wij hem aan om drill sergeant te worden, want holy shit Jasper doorgaat in deze nieuwe video een bootcamp des doods!

Work-out en sparren

Zes jaar geleden maakt Jay-Jay dezelfde training mee en deze was allesbehalve makkelijk. Jasper doet 10 verschillende oefeningen en dit vier rondes lang. Deze worden getimed door Melvin en tussen de rondes in krijgt de trainer van KSI en MrBeast slechts 1 minuut rust. Na deze bootcamp des doods mag Jasper ook de handschoenen aan doen en proberen om de protegé van Melvin op het hoofd te raken. Hoe dit afloopt check je in de volledige video hieronder.

Melvin Motivatie Manhoef

Als topsporter kijkt Melvin anders naar de wereld en de wijze lessen uit zijn beroepsgroep geeft hij graag mee aan Jasper. Je hart en hoofd moeten aan elkaar gekoppeld zijn, je moet jezelf pijn durven doen en ”niet stoppen!”

Video: Melvin Manhoef

Volg ons op social media en abonneer op onze nieuwsbrief!

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons