Jasper bewijst met deze work-out des doods dat hij DAY1 waardig is

”To be the best, u got to train with the best” en dat is precies wat Jasper Schellens, beter bekend als @fitbyjasper doet. Samen met Jay-Jay Boske, top judoka Mauk Moerman en Donny Roelvink voeren zij de work-out des doods uit. In de video laat Jasper zien dat hij DAY1 waardig is en gaat hij tot het gaatje en daar voorbij!

Op een rustige namiddag wordt er bij Gym ZUYD een wereldprestatie neergezet. Deze vier mannen gaan namelijk een uitdaging aan die niet voor de kleintjes onder ons is. De mannen voeren de wereldbekende EMOM-training uit en gaan nog wat verder. Deze EMOM wordt bestempeld als een van de zwaarste ter wereld of zoals Jay-Jay het liever zegt: ”we gaan helemaal naar de klote. Ik heb er nu al zin in.”

Every Minute On The Minute

Deze training is geen grap, het is opgedeeld in vier delen: A, B, C, en D. In de ‘Every Minute On The Minute’ work-out voer je de gehele tijd één basisoefening uit in een minuut. Wanneer de klok precies op 1 hele minuut staat voer je de andere oefeningen uit. Mocht je jouw oefeningen binnen de minuut hebben uitgevoerd mag je de rest van de minuut gebruiken om te rusten voor de volgende minuut weer begint. In deze volgende minuut voer je weer een nieuwe oefening uit. Deze moet ook weer binnen de minuut volbracht worden. De mannen deden dit 28 minuten lang en dat is afzien.

Jasper Schellens

Hope for the best, prepare for the worst

Na de introductie is het simpelweg één ding: ”rammen!” De training is niet alleen fysiek erg zwaar, ook mentaal moet je tot het uiterste gaan om deze te willen halen. Jasper blaakt van het zelfvertrouwen aan het begin van de video. Halverwege wordt de personal trainer van KSI en MrBeast geconfronteerd met de harde werkelijkheid van deze work-out. Mauk geniet met volle teugen van deze intense training en wil ook even kwijt dat je ook moet “genieten onderweg, het is namelijk niet alleen de eindbestemming die telt.”

Video: Jasper Schellens

Om niets meer te missen van alle DAY1 content abonneer jij je hier op de nieuwsbrief en volg je ons op social media!  

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons