De auto van Twitch prins Don Kaaklijn

Na Nederlandse zangers, topsporters en mede-Youtubers in onze show te hebben gehad is het nu tijd voor de prins van Twitch: Don Kaaklijn. We spreken Kaak in de nieuwe video niet alleen zijn nieuwe Audi RS Q3, maar ook over mentale gezondheid en hoe hij anderen hiermee helpt. Don stijgt als een raket en Jay-Jay cruiset met hem mee in zijn gifgroene raket op vier wielen. 

Mocht je niet op de hoogte zijn van de Twitch wereld is dat helemaal niet erg, wij leggen het even uit. Don Kaaklijn is een van de snelst groeiende Twitch streamers die ons land kent. Met zijn unieke aanpak en persoonlijkheid steelt hij de harten van de kijkers. Don is authentiek, humoristisch en heeft het hart op de tong. Met ruim 122.000 volgers en miljoenen views op Twitch kan hij gerekend worden tot de zwaardere jongens.

De content van Don Kaaklijn

Kaak is niet alleen een Twitch-streamer. Ook op onze zee is de content creator actief. Don maakt verschillende soorten video’s die uiteenlopen van gameplays tot humoristische video’s met zijn vriendin en pranks. In 2021 wist hij tijdens de Dutch Stream Awards drie prijzen binnen te slepen. Hij won twee publieksprijzen, namelijk die Van Beste Mannelijke Streamer en Beste Stream Overall. Naast de waardering van het publiek gaf de jury hem ook de prijs voor beste mannelijke streamer. Don is dan ook zeker niet bang en zoekt graag het randje op, maar gaat er soms stiekem nog liever over. Samen met Jay-Jay bespreekt hij de content die hij maakt en legt hij ook uit hoe zijn carrière is begonnen.

De auto van Don in cijfers

De Audi RS Q3 is gehuld in een unieke gifgroene wrap en onder de wagen zijn hoogglans zwarte velgen getrapt. Deze twee in combinatie met de unieke RS-accenten en het luxe interieur maken het een auto om je vingers bij af te likken. Niet alleen cosmetisch is deze opvallende RS Q3 een auto uit jouw stoutste dromen. Onder de kap zitten 400 trappelende paarden die goed zijn voor 0-99 km/u tijd van 4,4 seconden en een (begrensde) topsnelheid van 250 km/u. Don laat in de video dan ook wel even zien dat hij deze 400 paarden goed de baas is en showt wat zijn nieuwe speeltje kan.

Not all fun and games

Naast het spelen van games heeft hij op zijn account ook een kanaal om te praten over mentale problemen bij mannen. Niet in de laatste plaats, omdat hij hier zelf ook mee te maken heeft. Don heeft zelf last van een angststoornis en kampte toen hij jonger was met een vader die mentaal ook niet lekker in zijn vel zat. Nu helpt hij op zijn Discord server andere mannen met mentale problemen. In de nieuwe Auto Van aflevering legt hij hier alles over uit. 

Video: Don Kaaklijn

Als je dit een vet artikel vond, volg ons dan ook even op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons