De Auto van de extravagante Frank Slotta

In onze nieuwe aflevering van De Auto van hebben mogen we meerijden de creatieve duizendpoot Frank Slotta. Alles wat jullie je hebben afgevraagd over Emily Black, gokken in Las Vegas en de wereld rondreizen vroegen we ons net zo af, dus het werd tijd voor een goed gesprek. Naast het bespreken van Frank zijn persoonlijke leven, hebben we het natuurlijk ook over zijn prachtige bolide.

De 28-jarige Frank Slotta kunnen jullie misschien kennen van de Esports, maar waarschijnlijk ken je hem van YouTube waarop hij video’s maakt waar hij de wereld afreist. Gekke capriolen uithaalt met zijn mede-YouTubers en maten, maar ook een potje schaakt met andere YouTubers.

Allround content creator

Of je nu op Instagram scrolt of jezelf door YouTube manoeuvreert, anno 2023 kun je niet meer om Frank Slotta heen. Waar hij begon als Esporter bij Sparta Rotterdam is hij in 5 jaar tijd uitgegroeid tot een van de snelstgroeiende YouTubers van het moment. Frank zijn content is dan ook uniek en hij laat zien dat niets onmogelijk is. De video’s van Slotta lopen uiteen. Zo kun je belanden in een House Tour met Emily Black, maar ook ineen allemaal Japanse gerechten checken. Naast het maken van content, maakte Frank ook zijn eigen drankspel, genaamd ‘kutfluencers’ en presenteerde hij zijn eigen programma, Away From Keyboard, op NPO3. In deze serie gaat hij met verschillende gasten allerlei soorten beroepen doen.

Frank Slotta
Foto: Steffen Visser

In de nieuwe De Auto Van video rijden we door de Maasstad waar we nog meer te weten komen over Frank Slotta. Mocht je hem nu wel of niet kennen, deze gast is in heel veel opzichten anders dan al onze vorige gasten en dat maakt Slotta nu zo leuk!

De Auto Van: Frank Slotta

Naast De Auto Van vind je op het YouTube-kanaal van DAY1 nog veel meer series. Neem snel een kijkje en vergeet jezelf niet te abonneren en het belletje aan te zetten! 

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons