De auto van TikTok-fenomeen Pieter Valley

Als je wel eens ‘s avonds op de bank door TikTok aan het scrollen bent kan Pieter Valley je niet ontgaan zijn. Op de app post Pieter video’s waarin hij de spot drijft met normale dingen uit het dagelijks leven. In deze nieuwe ‘Auto Van’ video leren we wie er achter de video’s zit en maken we kennis met zijn Ford Fiesta.

De naam ‘Pieter Valley’ is ontstaan door een ban op zijn originele naam. Om het creatief op te lossen vertaalde hij zijn naam in het Engels. De gebruiker @pietervalley is geboren en nu twee jaar later hebben we de eer om een rondje mee te rijden met dé Brad Pitt van Wervershoof.

Pieter Valley

De zin “viral gaan” en Pieter Valley staan synoniem aan elkaar. Met verschillende typetjes verovert de jonge TikTokker het internet. Naast het maken van content treedt Pieter samen met Bram Krikke op met het nummer Bunda. In het interview op wielen vertelt hij hoe hij op deze hit is gekomen.

Pieter vertelt dat zijn leven aardig veranderd op het moment dat hij zei “schijt aan iedereen.” De contentmaker is gaan doen wat hij leuk vind. Met 733k volgers op TikTok en 214k op Instagram kunnen we stellen dat dit de beste keuze van zijn leven is geweest. Pieter is een bezige bij en stilzitten is niets voor hem. Momenteel is hij bezig met opzetten van een eigen bedrijf waar hij nog niet te veel over wil vertellen.

Tweekleurige Ford Fiesta

Ondanks dat Pieter wat meer verdient door zijn werk als contentmaker is hij trouw gebleven aan zijn eerste auto: een Ford Fiesta ter waarde van € 699. De 1.3-liter viercilinder levert een kleine 75 pk en heeft een topsnelheid van 170 km/u. Om hem speciaal te maken is de auto tweekleurig, voorzien met zwarte logo’s en heeft de Fiesta een spiegel die speciaal is vastgemaakt met een stukje tape. Pieter is onwijs blij met zijn auto en doet hem dan ook voorlopig niet weg.

Pieter Valley

Video: Pieter Valley

Volg ons op social media en abonneer op onze nieuwsbrief!

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons