De nieuwe elektrische performance auto van Jay-Jay Boske

Vergeet even de Porsche Taycan of Audi e-tron GT, want de nieuwe auto van Jay-Jay Boske is de nieuwe nekkenbreker binnen de EV’s. De performance car van Koreaanse makelij is bloedsnel, gecustomized en elektrisch. In de nieuwe video wordt de auto dan ook grondig geïnspecteerd. 

Als je het verlanglijstje voor Kerstmis van de meeste mannen erbij pakt staat hier waarschijnlijk een dikke wagen bovenaan. Op het verlanglijstje van Jay-Jay stond deze nieuwe Kia EV6 GT. Kerst viel vroeg dit jaar en samen met de mannen van Absolute Motors en Kia ging er een wens in vervulling.

DAY1 mobile

Batman heeft zijn eigen batmobile, maar Jay-Jay heeft zijn eigen DAY1 mobile. De auto is van top tot teen aangepakt en al zeggen wij het zelf, “het resultaat mag er zijn!” De auto is onder andere voorzien van DAY1-remklauwen, zwarte logo’s, neongroene sierlijsten en een speciale DAY1-startknop. Naast mooie details beschikt de elektrische crossover-SUV ook over een hoop vermogen. De dubbele elektrische aandrijflijn zorgt voor maar liefst 585 pk en 740 Newtonmeter koppel. De topsnelheid van de EV6 GT ligt op 260 km/u en binnen 3.5 seconden zit je op de 100 km/u. Mochten we dus ooit een nieuw seizoen opnemen van onze dragrace video’s is deze Kia een gevreesde tegenstander.

De auto van Jay-Jay gaat GT!

Als je een puristische autoliefhebber bent snappen we dat je wat sceptisch tegen de nieuwe auto van Jay-Jay Boske aankijkt. De speciale GT-mode doet echter ook jouw hart een extra slag laten maken. De auto gaat in een speciale racemodus en hiermee kun je naast de kinderen van school halen, deze auto ook gebruiken om een rondje over Zandvoort te knallen. Mocht de GT-mode niet uitdagend genoeg zijn, kun je natuurlijk ook de driftmodus inschakelen en hiermee het circuit onveilig maken.

Video: auto Jay-Jay Boske

Om niets meer te missen van alle DAY1 content abonneer jij je hier op de nieuwsbrief en volg je ons op social media!  

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons