GTA 6; fanart cover van GTA VI
Foto: Devian Art

Nieuwe geruchten suggereren dat de tweede trailer van GTA 6 eraan komt!

Na vorige week het nieuws te hebben gebracht dat niet-speelbare personages in GTA 6 zelf beslissingen kunnen nemen, hebben we deze week een potentiële releasedatum voor dé game van 2025 gevonden. Naast de potentiële releasedatum hebben oplettende fans ook de themesong van de tweede trailer ontrafeld. Het blijven natuurlijk geruchten, maar als deze kloppen, wordt ons verlangen naar de nieuwe Grand Theft Auto alleen maar groter.

Fans van Grand Theft Auto zijn ervan overtuigd dat ze het nummer voor de volgende trailer al hebben ontdekt. Na de release van de langverwachte GTA 6 trailer in december 2023, waarin de wereld een eerste blik kreeg op de nieuwste game, hebben fans elk detail van de trailer geanalyseerd op zoek naar aanwijzingen. Nu lijkt een update van Spotify een hint te geven over de muzikale begeleiding van de volgende trailer.

Spotify en GTA 6

Op 24 februari 2024 merkten verschillende fans op dat Anita Ward’s late-70s hit Ring My Bell op Spotify was veranderd naar het Grand Theft Auto 6 logo. Daarnaast werd de artiestenfoto aangepast naar het artwork van de game. Dit doet velen geloven dat het nummer gebruikt gaat worden in de volgende trailer van het spel. Hoewel de hit uit de jaren 70 eerder al gebruikt is in San Andreas en Rockstar doorgaans geen muziek hergebruikt, blijft de mogelijkheid bestaan dat het nummer op een andere manier in het spel verschijnt.

Releasedate trailer

Het grote fanaccount, @GTAVI_Countdown, meldt op X niet alleen de potentiële themesong van de tweede trailer, maar ook een releasedatum. Volgens deze bron zou Rockstar Games hun tweede trailer van GTA 6 in mei 2024 kunnen uitbrengen. Gezien het ongekende succes van de eerste trailer, is de verwachting dat de tweede trailer van GTA 6 het internet opnieuw zal doen opschudden. Met de belofte van nieuwe onthullingen en mogelijk een diepere duik in de wereld van Grand Theft Auto 6.

Industrie-insiders verwachten dat zowel Take-Two als Rockstar Games mikken op een lancering van GTA 6 vóór april 2025. De tweede trailer zou kunnen komen na de laatste kwartaalrekening van Take-Two Interactive, het bedrijf achter Rockstar Games. Met de belofte van nieuwe onthullingen en mogelijk een diepere duik in de wereld van GTA VI, wachten fans en gamers wereldwijd met ingehouden adem op wat Rockstar Games in petto heeft.

Kun je geen genoeg krijgen van de GTA 6 geruchten? Check hier alle andere geruchten van ‘s werelds meestverwachte game! Vergeet ons niet te volgen op InstagramFacebook en Threads om niets meer te missen over GTA 6.

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons