GTA VI; een stukje uit de trailer dat de hoofdpersonen een tankstation overvallen.
YouTube Still: Rockstar Games

Deze laatste leaks bevestigen dat GTA VI de game van 2025 wordt!

Het is hét onderwerp in de gamewereld: GTA VI. Na jaren wachten komt de release van de game steeds dichterbij. Hoe dichter we bij de release komen, hoe meer geruchten er online verschijnen. Wij zetten hier de laatste leaks over GTA VI op een rijtje voor jou.

Het is misschien wel een van de grootste games aller tijden. Dat maakt het gissen naar informatie over de nieuwe game niet makkelijk. Twee maanden terug werd daar, na een hele lange tijd, verandering in gebracht. Op 5 december 2023 dropte Rockstar Game de eerste trailer van GTA VI. De video werd meteen over de hele wereld bekeken en had binnen no-time miljoenen weergaven. Het belangrijkste van de trailer was misschien dat iedereen een indicatie kreeg van wanneer de game uit zou komen. ”Coming in 2025”, stond er in de trailer. Sindsdien kunnen de gamefans niet meer wachten, om hun eerste auto te stelen, nieuwe heists te spelen en verkeersovertredingen te maken zonder bekeurd te worden.

Releasedatum van GTA VI

Eigenlijk is er nog niet veel bekend over de releasedatum, behalve dat de game in 2025 uitkomt. De eerste geruchten vertelde ons dat de game rond maart 2025 uit zou komen. Dit was gebaseerd op een flinke piek qua geschatte inkomsten voor het bedrijf Take-Two Interactive, een Amerikaanse uitgever van computerspellen. Comicbook meldt nu dat deze voorspellingen zijn aangepast, dat houdt in dat de game waarschijnlijk later in 2025 wordt uitgebracht. Al zal het niet veel uitmaken dat we een paar maandjes extra moeten wachten, we wachten nu toch al bijna elf jaar.

Any guesses about GTA VI?
byu/Dansol_ inGTA6

Gameplay van GTA VI

In de trailer hebben we vooral gezien waarover het verhaal zou kunnen gaan. Alleen op het gebied van gameplay weten we simpelweg bijna niks. Buiten een paar geruchten om, weet Rockstar wel hoe ze een geheim moeten houden. In de geruchtengang galmt het dat deze GTA de meeste minigames zal gaan hebben. Van golf, basketbal tot aan tennis, we kunnen het naar alle waarschijnlijkheid allemaal gaan spelen. We zullen onszelf dus niet zo gauw gaan vervelen. In de singleplayer mode gaan we vermoedelijk met Lucia en Jason spelen. Volgens Leaker Nima zullen de meeste momenten en missies in de game worden uitgezonden op het nieuws en social media. NPC’s zullen zeer waarschijnlijk dan op jouw missies gaan reageren en vertellen wat ze ervan vinden. Verder schrijft Nima dat sommige opdrachten ook door beide karakters gespeeld kunnen worden. Net zoals in GTA 5, met Franklin, Michael en Trevor.

Red Dead Redemption

GTA VI zal naar alle waarschijnlijkheid een beetje afkijken bij hun gamebroertje. Zo zullen spelers waarschijnlijk steeds meer interactie krijgen met NPC’s in de game, net zoals bij Red Dead Redemption. Hierdoor zullen bijvoorbeeld politieagenten je herkennen van eerdere acties die je bij ze hebt uitgehaald. Iets wat ook rond galmde in de geruchtengang is dat er crypto in GTA zou komen. Inmiddels zijn deze geruchten al een tijdje niet meer aan de orde. Voor de PC-gamers onder ons hebben we nog niet goed nieuws, er is nog steeds niet aangekondigd dat de game op de computer zal komen. De game komt namelijk alleen maar op de next gen consoles uit. Dat betekent voor de Playstation 4 dat er wellicht geen nieuwe GTA meer op de console komt.

PlayStation Dev shares new GTA 6 info. From vehicle discovery and Eagle Eye system to new mini-games and more
byu/Longjumping-Crab3594 inGTA6

Check hier ook alle geruchten rondom de nieuwe Grand Theft Auto game. Vergeet ons ook niet te volgen op ThreadsFacebook en Instagram.

Deel dit artikel
Vidar Kleiboer

Vidar Kleiboer

Online Editor
Bij DAY1 schrijft Vidar over alles en nog wat, maar zijn specialisatie ligt bij sneakers, vechtsport en nieuwtjes over auto's. Zijn beste artikelen voor DAY1 worden op de beats van bekende hiphop-muziek getikt. Wanneer Vidar niet aan het schrijven is voor DAY1, vind je hem op het voetbalveld, waar hij iedereen in de derde klasse helemaal zoek tikt.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons