GLORY Grand Prix; Mahieddine na laatste glory-gevecht
Foto: GLORY Kickboxing

GLORY knockout-artiest 2023 vervangt angstgegner van Rico Verhoeven in Grand Prix

De GLORY Heavyweight Grand Prix komt steeds dichterbij. Op 9 maart barst het geweld tussen de beste zwaargewichten van GLORY los. Antonio Plazibat was een van de deelnemers, maar die blijkt niet snel genoeg fit te zijn. Zijn vervanger is Nordine Mahieddine, de man die de Knock-out van het Jaar van 2023 op zijn naam kreeg.

Veel GLORY-fans hoopten dat Jamal Ben Saddik de vervanger van Plazibat zou zijn. In een verklaring laat de kickboksorganisatie weten dat het toernooi ook voor The Goliath nog te vroeg komt. Een domper voor veel fans, maar met Mahieddine is er alsnog een kanon toegevoegd aan de line-up.

GLORY Grand Prix & Jamal Ben Saddik

Jamal Ben Saddik verschijnt dus definitief niet ten tonele tijdens de Grand Prix van 9 maart. Volgens GLORY komt dat nog te vroeg voor hem, maar een exacte reden geven ze daar niet voor. Het blijft dus een mysterie of dit met zijn fitheid te maken heeft of bijvoorbeeld met onderhandelingen die niet soepel verlopen.

GLORY meldt daar in hun verklaring het volgende over: “Er zijn momenteel lopende discussies over zijn comeback en er zal binnenkort een aankondiging worden gedaan, dus houd het in de gaten.” Het lijkt er dus op dat we snel horen wanneer Ben Saddik terugkeert in de ring. Zelf liet de Marokkaanse Belg al via Instagram weten snel terug te willen keren en zelfs aan de Grand Prix mee wil doen. Dat gaat dit jaar dus helaas niet gebeuren.

Benjamin Adegbuyi in reservepartij

In het geval er op het laatste moment nog een partij uitvalt, heeft GLORY een reservepartij op de kaart gezet. Dat zou eerst Nordine Mahieddine tegen Benjamin Adegbuyi zijn, maar Mahieddine moet dus al invallen voor Antonio Plazibat. Daarom neemt Adegbuyi het nu op tegen Cihad Kepenek.

Vergeet ons niet te volgen op ThreadsFacebook en Instagram om geen vechtsportnieuws meer te missen!

Deel dit artikel

Max Smit

Gastredactie
Max schrijft graag, vooral over vechtsport. Hoewel zijn eigen talent meer ligt bij balsporten als voetbal, tennis en bierpong, ligt zijn hart meer bij (kick)boksen en MMA. Maar Max kan beter schrijven dan knokken. Daag hem dus gerust uit voor een potje bierpong, over vechtsport maakt hij liever mooie verhalen.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons