Jake Paul; Jake Paul staat geposeerd met de Amerikaanse vlag op de foto
Instagram: @jakepaul

Jake Paul wint opnieuw, maar maakt geen indruk op profbokser Garcia

Internetster Jake Paul stapte afgelopen weekend weer de boksring in. Paul nam het deze keer tegen oud Olympisch bokser Ryan Bourland op. Dat leverde meteen veel reacties op. Veel mensen zijn van mening dat Jake Paul nog van geen enkele opmerkelijke bokser gewonnen heeft. En ook met deze tegenstander kreeg hij het publiek niet van de banken.

Met Paul zijn tiende gevecht achter de rug, weet hij zijn negende overwinning te noteren. Ondanks Paul zijn goede record is het voor mensen nog niet genoeg om hen te imponeren met zijn boks-talent. Diezelfde mening deelt profbokser Ryan Garcia. ”Oké, het is zover, ik zal dit moeten doen! Ik ga een einde maken aan dit Jake Paul boks fiasco”, schreef de bokser boos op Twitter. Garcia is niet de enige bokser die het Jake Paul verhaal zat is. Meerdere boksers zijn van mening dat de internetster de sport te kakken zet. Na het gevecht nam Jake Paul contact op met Ryan Garcia. Dat leidde tot een gezellig potje bekvechten tussen de twee.

Jake Paul zijn Negende overwinning

Voor Jake Paul was het afgelopen weekend zijn negende overwinning. Voor de zesde keer in zijn carrière wist hij zijn tegenstander knock-out te slaan. In de laatste minuut van de eerste ronde wist de Amerikaan met een combinatie van verschillende stoten door de dekking van zijn tegenstander te komen en zo Bourland naar het canvas te slaan. Het niveauverschil in de partij was heel groot. Jake Paul liet niks over van de oud Olympisch bokser. In de eerste ronde van het gevecht was de Amerikaan ook geen moment in gevaar geweest. Ryan Bourland had al een hele tijd niet meer in de ring gestaan. In de laatste vijf jaar vocht de bokser maar een partij en dat terwijl Jake Paul in die tijd al tien gevechten had gevochten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DAZN Boxing (@daznboxing)

Ryan Garcia

Ryan Garcia is niet de minste bokser die Jake op het matje roept. De profbokser heeft 24 gevechten gewonnen en onlangs pas zijn eerste gevecht verloren tegen Gervonta ‘Tank’ Davis. Daarnaast heeft de bokser niet veel moeite om zijn tegenstanders eerder uit te schakelen voor het gevecht is afgelopen. In zijn 25 gevechten heeft hij 20 keer zijn tegenstander knock-out geslagen. De bokser heeft binnenkort een nieuwe partij op de planning staan. Op zaterdag 20 april neemt hij het tegen de ongeslagen Devin Haney op. Met een record van 31-0-0 zal Garcia een lastige tegenstander in hem vinden.

Vergeet ons niet te volgen op ThreadsFacebook en Instagram! Check hier hoe we aftellen naar de Glory Grand Prix

Deel dit artikel
Vidar Kleiboer

Vidar Kleiboer

Online Editor
Bij DAY1 schrijft Vidar over alles en nog wat, maar zijn specialisatie ligt bij sneakers, vechtsport en nieuwtjes over auto's. Zijn beste artikelen voor DAY1 worden op de beats van bekende hiphop-muziek getikt. Wanneer Vidar niet aan het schrijven is voor DAY1, vind je hem op het voetbalveld, waar hij iedereen in de derde klasse helemaal zoek tikt.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons