GTA 6
X: @HosseinDibaArt

Italiaanse gamer ontdekt subtiele hint in de aankondiging van GTA 6 trailer

Rockstar Games liet op 8 november weten dat begin december de eerste beelden van GTA 6 online komen. De precieze datum is nog steeds onbekend, maar een Italiaanse fan denkt op een GTA-forum hier het antwoord op te hebben. Ondertussen kun je genieten van een speciale Grand Theft Auto 6 playlist op Spotify, die Rockstar eerder deze maand uitbracht. 

In de Italiaanse versie van de Rockstar aankondiging wordt er niet gezegd dat de trailer ‘begin december’ uitkomt, maar in ‘de eerste dagen van december.’ Dit lijkt identiek, maar in Italië liggen deze verhoudingen taaltechnisch anders. ‘De eerste dagen van december’, betekent namelijk dat de trailer zou moeten uitkomen in de eerste 5 dagen van december.

GTA 6 gerucht

Ons hart maakt een extra sprongetje bij het lezen van dit GTA 6 gerucht, maar online zijn de meningen verdeeld. Op het online platform Reddit suggereren andere Italianen dat de fan ongelijk heeft. Er zou namelijk geen goede Italiaanse vertaling zijn voor ‘begin december’. Andere fans steken de gebruiker van het GTA-forum een hart onder de riem en denken ook dat de trailer in de eerste 5 dagen van december wordt gedropt. De geruchtenmolen blijft in ieder geval lekker door draaien en op het kantoor van Rockstar lachen ze zich naar alle waarschijnlijkheid de ballen uit de broek. Alleen de makers weten namelijk op welke dag de trailer dropt.

On the Italian version of the trailer announcement newswire, it says “the first days of December” instead of “early December” on the original one.
byu/RojaTop inGTA6

Grand Theft Auto 6 playlist

Het is druk in GTA 6 land en één ding is zeker. GTA 6 moet de verwachtingen waar gaan maken. Als appeltje voor de dorst brengt Rockstar een speciale Grand Theft Auto Radio uit die gebaseerd is op jouw Spotify-DNA. Naast de klassiekers uit de GTA franchise, worden jouw eigen bangers ook in de lijst geplaatst. Mochten ze nog suggesties voor nummertjes nodig hebben in GTA 6, kunnen ze de pareltjes uit jouw playlist nu gebruiken.

Om niets meer te missen van al het GTA nieuws volg je ons op Instagram, Facebook en X. Naast nieuwtjes over de game van de eeuw check je via deze link al onze andere artikelen! 

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons