Grand Theft Auto 6 trailer
Foto: Rockstar Games / Playstation Store

Rockstar Games kondigt de officiële Grand Theft Auto 6 trailer aan!

De geruchtenmolen kan gestopt worden, want na jarenlang wachten komt ontwikkelaar Rockstar eindelijk met groot nieuws: de trailer van Grand Theft Auto 6 dropt begin december. De gamefranchise staat al jarenlang eenzaam aan de top met hun GTA-serie. Met GTA 6 mogen ze deze topspot proberen vast te houden. Nu hoeven we alleen nog te wachten op een releasedatum. In de tussentijd kunnen we sparen voor een Playstation 5 of Xbox Series X.

Sinterklaas komt dit jaar vroeg, want het nieuws waar de gamewereld op zat te wachten is nu eindelijk gebracht. Het is inmiddels 10 jaar geleden dat Grand Theft Auto 5 uit kwam. 3,5 jaar geleden stond er zelfs nog een vacature uit om de GTA 6 trailer te bewerken. Het heeft dus wat tijd gekost, maar het lange wachten gaat nu toch echt beloond worden!

Grand Theft Auto 6 trailer

Het wachten wordt beloond. Big uncle Sam bedankt ons voor het geduld en de liefde die we al jaren voor de GTA-games hebben. Hij opent zijn X-bericht met: ”Dankzij de ongelooflijke support van onze wereldwijde spelers, hebben we de kans gehad om games te maken waar we echt gepassioneerd over zijn. Zonder jullie was dit alles niet mogelijk, en we zijn zo dankbaar dat jullie deze reis met ons delen.”

Wie jarig is die trakteert. Om te vieren dat Rockstar 25 jaar bestaat, wordt het zwart-op-wit gezet dat de trailer van de game der games begin december onthuld wordt: “In 1998 werd Rockstar Games opgericht naar aanleiding van het idee dat videogames zo essentieel voor onze cultuur konden worden als alle andere vormen van vermaak en we hopen dat we games hebben gemaakt waar jullie van houden en die bijdragen aan die evolutie. “We vinden het geweldig dat we jullie kunnen laten weten dat we begin december de eerste trailer van de volgende Grand Theft Auto uitbrengen. We kijken er naar uit om nog vele jaren deze ervaringen met jullie te delen.”

Nog steeds veel onbekend

Wanneer de trailer precies wordt getoond is niet bekend. Op 7 december worden The Game Awards uitgezonden. Hier worden vaker trailers van aankomende games getoond. Het zou dan ook geen verrassing zijn als de trailer van Grand Theft Auto 6 hier voor het eerst uitgezonden wordt. De geruchten over de nieuwe game vind je in dit artikel.

Volg ons op social media en abonneer op onze nieuwsbrief!

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons