Belgische YouTuber maakt GTA VI trailer een-op-een na in GTA V

Een trailer waar niemand op aan wachten was en waar niemand om vroeg, maar toch is hij nu hier en verdient hij een plekje in de schijnwerpers. Een Belgische youTuber, genaamd GTA Belgium, maakt de nieuwe GTA VI trailer na in Grand Theft Auto V. De beelden zijn niet alleen vermakelijk, maar laten ook zien hoeveel vooruitgang Rockstar heeft geboekt in de afgelopen 10 jaar! 

Na het zien van deze ‘nieuwe’ trailer realiseren we ons dat het niet het allerergste op de wereld is om te wachten op de nieuwe GTA VI. In de video worden we meegenomen langs memory lane en wordt ons geheugen opgefrist. GTA V is zo slecht nog niet en als we dan toch nog tot 2025 moeten wachten blijft de game een prima alternatief.

GTA V vs GTA VI

De geruchtenmolen draait al een tijdje overuren en ook wij proberen alles in de gaten te houden om jou als eerste op de hoogte te brengen van de laatste nieuwtjes. We vroegen ons na het zien van deze trailer dan ook af wat er allemaal veranderd is in de afgelopen 10 jaar. En hoewel de officiële game nog niet uit staat het internet vol met informatie waarin de verbeteringen aan ons getoond worden.

In 10 jaar tijd is de wereld op technologisch gebied flink voorruit gegaan. De nieuwe GTA lijkt – als we de eerste beelden zien – dan ook eerder op een film dan op een videogame. Dit is vooral te danken aan ray tracing. Dit is een digitale techniek dat vroeger alleen gebruikt werd in de filmwereld. In 2023 hebben we stappen vooruit gemaakt en gebruiken we de techniek ook in de gamewereld. Met de techniek worden echte objecten volledig geanalyseerd aan de hand van een rekenmodel en een-op-een nagebootst in de computer.

Record

De nieuwe GTA trailer doet een hoop stof opwaaien in gameland en het aantal views staat op het moment van schrijven op 140 miljoen. De trailer kwam vorige week maandag online op YouTube nadat hij eerder lekte op X. In slechts 24 uur wisten 93 miljoen mensen de video te vinden en met deze cijfers vestigt Rockstar een record. De trailer van GTA VI is de meest bekeken niet-muziek video ooit in 24 uur, laat YouTube weten. Momenteel is de video nog steeds #1 trending!

Video: GTA VI trailer in GTA V stijl

Meer weten over GTA VI? Check ook de artikelen via deze link om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen. Vergeet ons niet te volgen op social media en abonneer jezelf op de nieuwsbrief

Deel dit artikel
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons