GTA 6; een fanmade cover van de nieuwe GTA 6 game
Reddit: @rixriox

Rockstar Games brengt oude succesingrediënten terug in GTA 6!

We moeten nog even wachten op GTA 6, maar als we de geruchten mogen geloven kan het niet anders dan dat het een game wordt om onze vingers bij af te likken. Er wordt gesuggereerd dat er nieuwe transportmogelijkheden zijn, er nieuwe muziek op de radio kan worden afgespeeld en dat de legendarische kettingzaag uit San Andreas terugkeert. Hieronder lichten we de laatste geruchten van de nieuwe game even uit. 

Onlangs kocht Rockstar Games de rechten van elf nummers. Een gebruiker op X deelt de lijst met de volgende tekst: “Rockstar Games heeft waarschijnlijk een licentie verkregen om deze onderstaande nummers in hun projecten te gebruiken.” Het is nog onduidelijk waarvoor de nummers precies gebruikt gaan worden. Als we de playlist even doorspitten kunnen we ervan uitgaan dat je binnenkort Save Yours Tears van The Weekend of Come Undone van Duran Duran afspeelt in jouw favoriete vervoersmiddel.

Openbaar vervoer in GTA 6

Openbaar vervoer is niet geheel nieuw in Grand Theft Auto, maar het gebruikmaken van een bus wel. In eerdere delen kon er al gebruikgemaakt worden van taxi’s en het vliegtuig. Volgens een gebruiker op Reddit kan het nu bijna niet anders, dat in GTA 6 een bus hieraan wordt toegevoegd. “Ik merkte dat het bushaltebord een beetje TE gedetailleerd is voor iets wat we niet kunnen gebruiken. Groot en zichtbaar met woorden die eruitzien alsof ze daadwerkelijk leesbaar zouden zijn. Ik herinner me dat toen GTA IV eraan kwam, GameInformer meldde dat je naar een halte kon lopen en dat er een schema op het scherm zou verschijnen met de tijd van de volgende aankomst. Deze feature heeft het uiteindelijk niet tot het spel gehaald.”, vertelt hij.

Possibility of a working bus system?
byu/Ill_Employer_1665 inGTA6

GTA 6 niet politiek correct

GTA is nog nooit politiek correct geweest, maar na het bekendmaken van hoofdrolspeelster Lucia waren sommige fans hier wel bang voor. Deze zorgen zijn nu weggenomen. Op het LinkedIn-profiel van Michael Unsworth, voormalig Vice President of Writing, staat GTA 6 sinds deze week ook op het cv. Eerder werkt Michael al mee aan Grand Theft Auto IV, Red Dead Redemption en LA Noire. De ervaring van de voormalig hoofdschrijver zal ervoor zorgen dat de game een rijke verhaallijn bevat die trouw blijft aan de geest Grand Theft Auto.

Back to the gym

Misschien niet het meest betrouwbare gerucht, maar wel een waarvan we hopen dat deze terugkeert in GTA 6: de sportschool. Reddit-gebruiker @Spiritual-Papaya9274 suggereert dat Rockstar Games de feature uit San Andreas laat terugkeren in GTA 6. Zijn bewijs is een ‘gelekte’ schets van een personage met ‘normale’ armen naast een versie met ‘gespierdere” armen. Dit suggereert dat spelers hun personages fysiek kunnen ontwikkelen. De comments onder de post lijken in ieder geval aan te geven dat het welkome toevoeging is aan de gameplay van GTA 6.

Posts from the gta6
community on Reddit

Een comeback van de kettingzaag

In een verwijderde post op Reddit wordt gesuggereerd dat de kettingzaag uit San Andreas en Vice City ook in GTA 6 te vinden zal zijn. Het lugubere wapen roept gemengde reacties op bij GTA-fans. Sommigen zijn enthousiast over de terugkeer van dit wapen, terwijl anderen bezorgd zijn over de realistische weergave van geweld in het spel.

Om niets meer te missen van DAY1 volg je ons op InstagramFacebook en Threads. Naast nieuwtjes over GTA 6 check je via deze link al onze andere artikelen!

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons