Kerstcadeaus mannen
Foto: Wikimedia Commons

De 5 allerleukste kerstcadeaus waar het mannenhart sneller van gaat kloppen

De beste kerstcadeaus passen niet onder een kerstboom en doen de pols verreken. Deze 5 ‘betaalbare’ kerstcadeaus zijn hier een uitstekend voorbeeld van. Als jouw ouders, partner of vrienden nog niets voor je gekocht hebben is dit het lijstje dat je ze kunt sturen. Je verdient tenslotte een mooi cadeau waar je de rest van je leven dierbare herinneringen aan hebt, toch… 

Na jarenlang een nieuw paar sokken of een gebreide sjaal te hebben gehad van jouw geliefden is het nu wel eens tijd voor een écht cadeau. Met een kerstcadeau laat je namelijk zien hoeveel je om diegene geeft en een mooi kerstcadeau wordt zorgvuldig uitgezocht. Dat zoeken kan nog wel eens moeilijk zijn en daarom schieten we de Kerstman nu even te hulp.

#1: Porsche GT3 RS

En nee, niet een die je bij de Kruidvat koopt. Als jouw vrienden, partner of ouders echt van je houden, gunnen je ze deze performance car van Duitse makelij natuurlijk. Voor slechts € 350.900 staat hij al op de stoep en als je het bedrag net zo snel uitspreekt als de auto kan is het natuurlijk een schijntje. Enfin, wat krijg je nu voor die € 350.900? In ieder geval 520 trappelende paarden en 465 Newtonmeter koppel. Naast een leuk vermogen wordt de wagen ook volledig aangekleed naar jouw wensen en smaak.

#2: Stone Island winterjas

‘Si, ik loev het’ zou TikTokker Anthony Kruijver zeggen bij het zien van deze jas van het merk met de windroos op de schouder. Voor slechts € 1200 ben jij de trotse eigenaar van deze exclusieve winterbeuker. De jas bestaat voor 70% uit gerecycled materiaal en als je een kerstfoto met de familie wil maken ben jij het stralende middelpunt door de reflecterende eigenschap van de stof. Als je dat nog niet was, is dit het kerstcadeau dat jij zoekt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stone Island (@stoneisland)

#3: JB10 Jetpack

Ook zo moe van al het lopen dit jaar? Dan is dit het schappelijke cadeautje dat jij nodig hebt. Voor een kleine € 268.000 heb je een JB10 jetpack. Met deze jetpack hoef je nooit meer te laat te komen op werk, kun je ongezien van hot naar her verplaatsen en zit je volgend jaar niet meer als single aan het kerstdiner. Vraag ook meteen even een tankpas bij deze leuke en ‘betaalbare’ gadget, want na 20 minuten is de kerosine op en kun je weer terug naar de grond.

#4: Nike Dunk Low ‘Travis Scott x Playstation’

Een nieuw paar schoenen is altijd leuk, maar een sneackercollab van ‘s werelds grootste rapper en consolefabrikant is nog leuker. Mooie spullen hoeven dan ook niet veel te kosten. Dit paartje kan namelijk al onder jouw boom staan voor een schappelijke € 25.885. Naast dat je een mooie sneaker hebt, is deze ook nog eens erg exclusief. In totaal werden er slechts vijf stuks gemaakt van dit paartje. Mocht je dus nieuwe sneakers nodig hebben, kun je deze even doorsturen.

#5: Rolex Daytona

Oud, maar goud: een mooi horloge. Vergeet dan ook even die smartwatches en fitbits. Deze kerst kun jij namelijk voor slechts € 30.000 de gelukkige eigenaar worden van een oerdegelijke Rolex Daytona. Diegene die hem voor jou koopt, moet natuurlijk wel even zijn best doen om door de Rolex wachtrij te komen. Echter, als diegene echt van jou houdt moet dat geen probleem zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KETTLE KIDS (@thekettlekids)

Hopelijk heb je gelachen bij het lezen van dit artikel, want Kerstmis draait natuurlijk niet om materiaal of geld. Kerstmis draait om gezelligheid en even zijn met de mensen om je heen. Het team van DAY1 wil jullie fijne kerstdagen en alvast een gelukkig 2024 wensen. We bedanken jullie voor het kijken, luisteren en lezen van onze content in 2023 en hopen jullie allemaal in 2024 weer terug te zien!

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons