Apple; De Airpods pro op een tafel gelegd en afgebeeld
Foto: Trusted Reviews

De nieuwe Apple Airpods zullen het leven makkelijker moeten maken

Telefoongigant Apple heeft nu al meerdere bijzondere producten op de markt gebracht. Denk aan de Apple Vision Pro of Apple AirTags, waardoor je alles kan terugvinden. De geruchtenmolen over Apple maakt weer flinke overuren. Apple zou bezig zijn met AirPods die camera’s hebben, een smart ring en een Applebril.

Die geruchten worden bevestigd door mensen binnen Apple. Bloomberg-journalist Mark Gurman, die bekend staat om zijn betrouwbare bronnen binnen het Amerikaanse bedrijf, ontving deze informatie.

Apple AirPods camera

Naast de camera’s die in de oortjes zouden komen, gaan er wellicht ook extra sensoren komen die de gezondheid van de gebruikers kan checken. De Ai die in de oortjes verwerkt wordt, kan de data uit de sensoren verwerken waardoor de gezondheid gemeten kan worden. Het doel daarvan is om het leven van de gebruiker makkelijker te maken. Het is nog niet zeker hoe de Airpods precies te werk zullen gaan, maar een van de doelen is dat ze blinde mensen door middel van de bril willen helpen de omgeving te kunnen zien.

Applebril

Niet alleen moet er in de oortjes een camera komen, maar Apple is ook van plan een bril uit te brengen. Alhoewel onlangs in de Verenigde Staten de Apple Vision Pro op de markt is gekomen, zou dit een simpelere versie moeten zijn. Met deze bril hoef je geen oortjes meer in te doen. In de zijkant van de bril moeten er speakertjes komen, waardoor je het geluid hoort. In de Applebril gaan waarschijnlijk sensoren geplaatst worden. Met die sensoren kan een ingebouwde camera je helpen om de omgeving te herkennen. Het concept van de Applebril is te vergelijken met de Rayban X Meta zonnebril, waar een ingebouwde camera inzit.

Applering

De geruchten stoppen niet na een Airpods camera en een Applebril. Zo zou de telefoongigant al tientallen jaren bezig zijn met een zogenaamde Smart Ring. Dit product moet de goedkope keuze worden. In de ring zal je niet een camera vinden, maar wel weer veel sensoren. De ring moet de hartslag meten en zien hoeveel calorieën de gebruiker op een dag verbrand. Ideaal voor mensen die een horloge niet fijn vinden.

Apple Geruchten

Al deze producten zijn en blijven wel voor nu alleen maar geruchten; het is dan ook niet zeker of een van deze ideeën ooit op de markt terecht zullen komen. Journalist Gurman, maakt duidelijk dat de techgigant vooral bezig is met het onderzoeken van de mogelijkheden. Het zou dus zomaar kunnen dat sommige producten allang van de tekentafel zijn geworpen en niet mogelijk bleken te zijn.

Vergeet ons niet te volgen op ThreadsFacebook en Instagram om niets meer te missen! Lees hier ook de laatste geruchten over de iPhone 16

Deel dit artikel
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons