iPhone 16; een concept van die nieuwe iPhone 16
Instagram: @atuos_user

Deze specs zitten hoogstwaarschijnlijk in de nieuwe iPhone 16

Bijna elk jaar komen er wel een of twee nieuwe iPhones uit. Binnenkort komt de iPhone 16 alweer uit en de geruchtenmolen over die telefoon draait op volle toeren. We zetten hier voor jou een paar dingen op een rijtje, waarvan we bijna zeker weten dat deze in de nieuwe iPhone zal zitten. 

Als je al zoveel telefoons hebt gemaakt, zou je denken dat de nieuwe toevoegingen een keertje op moeten zijn. Dat is alleen niet bij Apple het geval. Hoewel er soms wel hele kleine aanpassingen op een nieuwe smartphone zitten, is er toch altijd iets nieuws. Zo zal Apple wel genoeg goede redenen hebben om de mensen weer de hoofdprijs te laten betalen voor de nieuwe iPhone 16. 

Batterij iPhone 16

De nieuwste telefoon van Apple gaat de beste accuduur van een iPhone ooit krijgen, volgens Apple leaker Majin Bu. De leaker wist te vertellen dat de iPhone 16 en iPhone 16 Pro Max allebei een betere batterij krijgen, dan de vorige Appletelefoon. De batterij van de iPhone 16 Pro Max krijgt naar verwachting zelfs een heel nieuw design. Niet een L-vormige batterij zoals bij de andere iPhones, maar een standaard rechthoekige batterij. De batterij van de normale iPhone 16 gaat naar alle waarschijnlijkheid met 6% verbeterd worden. De iPhone 15 Pro Max gaat nu 29 uur lang mee, als die 100% is opgeladen.

Lens 

Naast een betere accu zou er ook een betere lens in de telefoon komen. Omdat de nieuwe telefoon naar alle waarschijnlijkheid ook een stukje groter wordt, is er meer ruimte voor een betere camera. Dan zou het met name gaan om een betere zoomlens. Voor die lens gaat nu meer ruimte komen. Als je geen professionele camera wil kopen, is de iPhone 16 de goedkopere oplossing. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door APPLE TECH IG (@appletechig)

iPhone flip 

Dit is iets wat nog niet bij de nieuwste iPhone zal zitten, maar dit vonden we te dik om niet te vertellen. Misschien hebben ze een beetje afgekeken bij de grote concurrent Samsung, maar er gaan geruchten rond dat Apple bezig is met de iPhone flip. Dit gerucht wordt flink aangedikt, omdat Apple begonnen zou zijn met het ontwikkelen van veel dunnere OLED-panelen. Dat is iets wat van pas kan komen bij het maken van opvouwbare schermen.

De Oled panelen kunnen betekenen dat Apple gewoon een dunnere telefoon wil gaan maken. Het is alleen niet gek om te denken dat het ook hiervoor gebruikt kan worden, aangezien Samsung het op een vergelijkbare manier heeft gedaan. Voor de mensen die hopen dat dit snel op de markt zal komen, hebben we minder goed nieuws. Het zou namelijk nog enkele jaren duren voordat je met deze telefoon daadwerkelijk de nieuwste DAY 1 video kan kijken.

Vergeet ons ook niet te volgen op ThreadsFacebook en Instagram om niets meer te missen! Lees hier ook hoe de inwoners van San Francisco een zelfrijdende taxi in brand zetten.

Deel dit artikel
Vidar Kleiboer

Vidar Kleiboer

Online Editor
Bij DAY1 schrijft Vidar over alles en nog wat, maar zijn specialisatie ligt bij sneakers, vechtsport en nieuwtjes over auto's. Zijn beste artikelen voor DAY1 worden op de beats van bekende hiphop-muziek getikt. Wanneer Vidar niet aan het schrijven is voor DAY1, vind je hem op het voetbalveld, waar hij iedereen in de derde klasse helemaal zoek tikt.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons