The Grand Tour; Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond naast elkaar tijdens draaidag van The Grand Tour
Foto: Prime Video

3 dingen die jij wil weten over de een-na-laatste Grand Tour Special

Er komen dit jaar nog twee specials van The Grand Tour, maar hierna valt het doek definitief. Jezza, Hamster en Captain Slow keren deze maand terug met een special genaamd ‘Sand Job.’ De aflevering belooft het hoogtepunt te worden van hun glansrijke carrière en dit is wat je op het internet gevonden hebben over The Grand Tour: Sand Job.

De reden achter het vertrek van Clarkson, Hammond en May van The Grand Tour is simpel: ze zijn moe. Clarkson gaf toe aan The London Times dat hij zich “onfit, dik en oud” voelt. Na jaren van wilde avonturen in afgelegen delen van de wereld, zijn ze klaar om het rustiger aan te doen. Na Sand Job willen ze zich richten op andere projecten. Amazon is van plan om The Grand Tour voort te zetten met nieuwe presentatoren.

#3: Challenge The Grand Tour ‘Sand Job’

Als we kijken naar de website van The International Movie Database, vinden we de aflevering al. In de beschrijving staat dat Jeremy, Richard en James afreizen naar Mauritanië. In het Afrikaanse land treden de mannen in de voetsporen van de ouderwetse Parijs-Dakar. Dit suggereert dat de mannen de oude route gaan afleggen, maar zoals gewoonlijk niet met auto’s die hiervoor gemaakt zijn. Als we nog een beetje verder zoeken, vinden we de beschrijving van Prime Video op Reddit. Hier staat dat de reis begint in ‘s werelds langste trein en dat de mannen door de wildernis van Afrika moeten zien te overleven.

Interesting Keyword Choices for “The Grand Tour: Sand Job”
byu/FlipStig1 inthegrandtour

#2: releasedate The Grand Tour ‘Sand Job’

De officiële releasedatum van The Grand Tour: Sand Job is nog niet bekendgemaakt, maar volgens geruchten op Reddit wordt de aflevering uitgebracht op 9 februari 2024. Wederom wordt de website van IMDb erbij gehaald, maar dit keer op een buitenlandse browser. Bij de vorige afleveringen werd de teaser een maand van tevoren vrijgegeven, dus als de productie 9 februari wil halen, moeten ze opschieten.

New special
byu/zombee8mee inthegrandtour

#1: sportauto’s en speciale builts

Als je een trouwe kijker bent van The Grand Tour, is deze sneak peek op het account van maker Andy Wilman je vast niet ontgaan. In de korte versie van de volledige trailer zien we verschillende voertuigen. Zo zien we een witte cabrioversie van de Jaguar F-Type, een Porsche Taycan Cross Turismo, een Maserati GranTurismo en een Aston Martin DB9. Naast de opvallende sportauto’s zien we ook een vrachtwagen en dubbele sneeuwscooter voorbijkomen. Eén ding is zeker; al deze voertuigen bij elkaar in combinatie met de humor van deze mannen staan garant voor geweldig kijkplezier.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andy Wilman (@andy.wilman)

Foto’s: Prime Video

Vergeet ons niet te volgen op ThreadsFacebook en Instagram om niets meer te missen van The Grand Tour Sand Job en ander autonieuws. Check hier ook alles over de nieuwe Volkswagen Golf R.

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons