Ken Block

Tickford Racing brengt op stijlvolle wijze een ode aan racelegende Ken Block

Dit weekend vindt in het Australische Adelaide de beroemde Adelaide 500 race plaats. Naast bruut racegeweld krijg je dit jaar als bezoeker ook een ode te zien aan de legendarische coureur Ken Block. Dit doen de mannen van Tickford Racing geheel in stijl. Hun Ford Mustang GT wordt in een speciale #KB43 wrap gehuld. 

Cameron Waters verruilt dit weekend zijn startnummer 6 eenmalig in voor nummer 43. De marketing directeur van Monster Energy is trots dat ze hun overleden ambassadeur op passende wijze kan eren. “Bij alles wat Ken deed stond zijn passie voorop. Hij was een ongelofelijke atleet die veel te vroeg van ons is heengegaan. Wij kijken uit naar het veranderde kleurenschema van de #6 Cam Waters auto op een baan waar Ken Block bijzondere dingen deed.”

Ken Block Livery

In het Australische Supercar Championship kunnen teams kiezen uit twee smaken: een Ford Mustang GT of een Chevrolet Camaro ZL1. Cameron Waters rijdt voor het team van Tickford Racing. Deze laatste heeft warme herinneringen aan Ken Block. In 2013 reed hij verschillende demo’s in de auto van Tickford. Om deze mooie tijd respectvol en in de juiste stijl af te sluiten hullen ze hun Ford GT eenmalig in deze speciale kleursamenstelling.

Als je mag rijden in een auto die een van de grootste racelegendes aller tijden eert moet je wel je best doen en Cameron Waters is meer dan gemotiveerd om een goede performance neer te zetten. ”Ken Block was een absolute legende in de autosport! Ik zal er naar streven om op de hoogste trede van het podium te staan net zoals Ken dit zo vaak in zijn geweldige carrière heeft gedaan.”

Carspots: Ford Mustang GT

 

Als je dit een vet artikel vond, volg ons dan ook even op social media en stuur het artikel door via de bovenstaande buttons! 

Deel dit artikel
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons